• er

Babagan awake dhewe

  • Gy
  • gyg
  • LD

WORKING Wiwit 1998

Shandong Chencan Machinery Incorporated Company (Mantan jeneng: Shandong Chencan Machinery Co., Ltd) mbangun ing taun 1998, iku salah siji perusahaan High-Tech gedhe kang specialized ing ngrancang, ngembangaké lan mrodhuksi warna mesin lan mesin Gantry CNC pusat. Kabeh produk wis disetujoni dening ISO9001: 2000 lan CE, kita entuk strategi ERP lan duwe hak bebas kanggo ngekspor lan ngimpor. Chencan ngrampungake reorganisasi ing Nov 2014 lan resmi kadhaptar ing Qingdao Blue Ocean Stock Trading Center in Dec 2014 (jeneng Stock: Chencan Machinery, Stock No .: 800162).

Kaluwihan kita

  • tim

    tim

    departemen Marketing: Tanggung jawab kanggo ngembangaké pelanggan potensial. Welcome hubungi kita yen kasengsem ing 5 sumbu tengah CNC, CNC dalan, tengah CNC jamur, RV tengah proses Panel gabungan, mesin nglereni plasma lan serat laser nglereni mesin. Kita bakal nyedhiyani solusi paling apik.
  • Service

    Service

    Ing 7 Tage wiwit reresik adat lokal: yen CNC dalan kang bagean sembarang wis masalah, kita bakal ngganti for free. Ngluwihi 7 dina wiwit reresik adat lokal nanging ing mangsa babar pisan 12 months: yen ana masalah karo CNC
  • mesin

    mesin

    We duwe jinis profesional Professional R & D tim, luwih saka 20 engineer, bisa desain lan gawé 5 sumbu mesin CNC, RV tengah Panel gabungan Processing, amba tengah jamur CNC lan dhuwur-mburi peralatan CNC adat.

Napa Pilih kita?

tim D Professional R &: jinis dhewe engineers profesional, bisa desain lan gawé 5 sumbu mesin CNC, RV tengah Panel gabungan Processing, amba tengah jamur CNC lan peralatan adat dhuwur-mburi liyane ...

IMG_1809
WhatsApp Online Chat !