• er

Babagan awake dhewe

8d9d4c2f

Chencan iki diadegaké ing taun 1998 Kanggo 20 taun kepungkur,
Chencan wis entuk reputasi sawijining ngrancang, Manufaktur lan pelayanan
gedhe tengah mesin CNC ing donya. 

Chencan, dumunung ing Shandong, China, isine kira-kira 215,278.21
kothak kaki, lan luwih saka 200 Staff experienced lan luwih saka 60 engineers. Minangka
salah siji saka sing paling gedhé Produsèn CNC Router ing China, Chencan wis loro pabrik
dumunung ing Shandong, China lan Chennai, India, lan macem-macem kantor sales ing
kutha tombol kang complimented dening jaringan perwakilan sales
organisasi. 

Produk Chencan kang ngawula ewu pelanggan lan
diekspor kanggo luwih saka 40 negara ing Timur Tengah, Amerika lan Eropah, Southeast
Asia, Afrika, Amerika Kidul, Rusia, lan sapiturute

Chencan dikenali minangka pathokan saka industri lan wis
entuk reputasi kanthi ngembangaké lan Manufaktur produk dipercaya
kalebu:

1. Lima-sumbu CNC Machining Center
2. Mold CNC Machining Center
3. Composite Panel CNC Machining Center for Recreational
kendaraan
4. Kayu-apa CNC Router
5. CNC Plasma Cutter

Wiwit tahun 1998, Chencan wis nggayuh teknologi maju
lan inovasi lan saya mundhak investasi ing inovasi teknologi. Dadi
adoh, kita wis diwenehake 2 paten penemuan, lan 14 paten sarana. Kita uga
ngasilake Enterprise Teknologi lan Innovation Centre kang rampung akeh
proyek inovasi diatur déning pamaréntah provinsi.   

Dikonfirmasi dening sertifikat ISO 9001: 2000, kita lagi perusahaan
sampeyan bisa dipercaya kanggo ngeteraké keunggulan lan prasetya donya. Lan kita
tim layanan dijaga karo layanan engineers experienced siap kanggo ndhukung kita
syarat bekas pelanggan 'donya. Prasetya Chencan kang kanggo kualitas
agawé reputasi kita karo kita pelanggan kanggo tingkat paling dhuwur saka
kualitas, kekiatan lan linuwih lan bakal landesan kita katelu
dasawarsa sukses.

Kanggo informasi luwih lengkap utawa penawaran gratis gegayutan produk kita, mangga
ora ragu-ragu kanggo email kita ing 
chencan@cccnc.cc lan nelpon kita utawa
whatsapp kita ing 008618753475557.


WhatsApp Online Chat !