• er

mesin Kapasitas

Powerfull Machining Kapasitas

  1. We duwe jinis profesional Professional R & D tim, luwih saka 20 engineer, bisa desain lan gawé 5 sumbu mesin CNC, RV tengah Panel gabungan Processing, amba tengah jamur CNC lan dhuwur-mburi peralatan CNC adat.
  2. Impor USA Hass vèrtikal Machining Center, USA Hass horisontal Machining Center, Taiwan AWEA Gantry Lima-Face Machining Center, lan jinis dhewe saka mesin boring lan mesin panggilingan. Luwih saka 20 taun mesin pengalaman kanggo mesthekake kualitas lan tliti kabeh spare parts mechanical;
  3. Gunakake peralatan testing majeng kanggo nguji mesin CNC sadurunge pangiriman: We ngimpor UK Renishaw account laser interferometer / USA pimpinan account koordinasi ukuran mesin / UK Renishaw sistem account ballbar, dhewe autocollimator Laser / pinggiran Optical
  4. ngentot nelpon ngukur, indikator / kothak kothak / Marble kothak kothak nelpon lan apa jampel test resistance resistance teks / lemah / test meksa, kanggo nggawe manawa kabeh mesin karo kinerja sampurna sadurunge pangiriman.

Welcome to inquiry us and we provide best formula and service for you!

 

UK Renishaw account ballbar system6

UK Renishaw sistem account ballbar

USA Hass horisontal Machining Center 5

USA Hass horisontal Machining Center

Arm Planer B1016A 9

Arm Planer B1016A

USA Hass vèrtikal Machining Center4

USA Hass vèrtikal Machining Center

Gantry Planer B2016 8

Gantry Planer B2016

Taiwan AWEA Gantry Lima-Face Machining Center7

Taiwan AWEA Gantry Lima-Face Machining Center

UK Renishaw account laser interferometer1

UK Renishaw account laser interferometer

USA Hass VF-53

USA Hass VF-5

USA pimpinan account koordinasi ukuran machine2

account USAleader koordinasi ukuran mesin


WhatsApp Online Chat !