• er

Service

Ing 7 Tage wiwit reresik adat lokal: yen CNC dalan kang bagean sembarang wis masalah, kita bakal ngganti for free.

  1. Ngluwihi 7 dina wiwit reresik adat lokal nanging ing mangsa babar pisan 12 months: yen ana masalah karo dalan CNC, kita bisa ngganti mesin bagean lawas kanggo anyar gedhe-gedhe kanggo free tanpa biaya kapal.
  2. Ngluwihi periode babar pisan: yen bagean CNC dalan duwe masalah apa, kita bisa kurban aprts mesin anyar karo rega biaya lan sampeyan uga kudu mbayar kabeh biaya kapal.
  3. Kang bisa kanggo ngatasi masalah yen affirmation: yen ana pitakonan, please aran gratis kanggo mail kita ing chencanservice@cccnc.cc / skype: chencancnc utawa nelpon ing + 86-15063391260 kanggo njaluk informasi luwih lengkap.
  4. We offer 24 jam technical support dening nelpon lan email;
  5. Teknisi kita bisa menehi remot guide online (skyp utawa watsapp yen sampeyan duwe pitakonan.
  6. Kita bisa ngrekam video saka operasi mesin CNC, lan nyedhiyani mesthi traning free ing pabrik kita.
  7. Machine bakal diatur sadurunge iku wis dikirim, operasi Disk / CD iki klebu.
1
QQ20180208094511
QQ20180208094556
4
QQ20180208094545
QQ20180208094613
6
QQ20180208094549
QQ20180208094622

WhatsApp Online Chat !