• er

Team

Team

  1. departemen Marketing: Tanggung jawab kanggo ngembangaké pelanggan potensial. Welcome hubungi kita yen kasengsem ing 5 sumbu tengah CNC, CNC dalan, tengah CNC jamur, RV tengah proses Panel gabungan, plasma mesin nglereni, mesin nglereni serat ,. Kita bakal nyedhiyani paling saran.
  2. departemen Sales: Tanggung jawab kanggo nyediakake petik, saran, mbales Pitakonan, ngirimke etc.
  3. R & D departemen: Sinau fungsi anyar lan model, nganyarke bagéan machinery lan katon, kinerja luwih, humanize luwih.
  4. Sawise-sale departemen: Ngewangi pelanggan mutusake masalah masalah, kaya carane nggunakake mesin? carane kanggo operate ing sistem kontrol? carane kanggo desain teken?
qt
jrs
xueye
kaigong
panas

WhatsApp Online Chat !