• er

samples

aplikasi Industries

  1. Chencan Mold CNC Router Machine lan 5 Axis CNC Center digunakake digunakake kanggo samubarang jinis reca lan mati & pola nggawe industri, kayata jamur mobil, prau jamur, jamur pengecoran, jamur aviation, taman tema etc. Sampeyan kudu mung marang kita bahan lan ukuran , banjur kita suggest model tengen.
  2. Chencnc Kayu CNC Router, Machine Metal Cutting lan Stone Engraving Machine bisa nindakake apa jinis engraving, nglereni, ukiran, ngebur lan panggilingan. Bakal digunakake digunakake kanggo industri kayu, industri, industri hiasan, industri iklan, industri kerajinan lan sapiturute
  3. RV gabungan Panel Processing Center utamané dipigunakaké kanggo jinis gedhe produksi panel lan Processing, kayata jinis kayu, fiberglass, FRP komposisi sheet, aluminium, plastik hard, acrylic, bahan jampel lan sheet gedhe, kang dibutuhake ing kompartemen refrigerated, kompartemen jampel , proses kamar sun, log kabin, RV, barracks lapangan, omah cepet etc.
11-l
22
s2
11-11
l_n
s1
xx
ll
xx22
xx-ll
XX
xx

WhatsApp Online Chat !