• er

Chencan AT1224AD ATC CNC ketik teks utawa Router Center Based

Short Description:

Chencan AT1224AD is professional cnc router center for panel furniture production. Its working area and x,y,z working distance all can be set on your request. We offer customer-designed service, you just need to tell us your requirements or the work piece size, materials and we’ll give our suggestion. Features: •Welded with industrial class square tube, which with strong bed. You can use our chencan cnc router more than 10 years; •Carousel magazine which could change 8-12 tools automatica...


Detail produk

Tags Product

chencan (1)

CC-AT1224AD

1224ad

chencan (3)

Chencan AT1224AD profesional tengah dalan CNC kanggo produksi Furnitur panel. sawijining wilayah digunakake lan x, y, kadohan apa z kabeh bisa nyetel ing penjenengan. We offer layanan dirancang customer-, sampeyan mung kudu kita ngomong syarat utawa Piece karya ukuran, bahan lan kita bakal menehi saran kita.

fitur:

• Gandheng karo kelas industri tabung kothak, kang karo amben kuwat. Sampeyan bisa nggunakake dalan CNC chencan kita luwih saka 10 taun;

• majalah Carousel kang bisa ngganti 8-12 pribadi kanthi otomatis;

• Italia Fam 5 + 4 kepala broing kang bisa ketemu kabeh jinis syarat bolongan ngebur vertikal kang;

• Wis mufti-fungsi: nuntun, ngebur, nglereni, pinggiran chamfering etc;

• sistem otomatis lenga lubrication, nggawe pangopènan luwih gampang;

• fungsi push otomatis kang bisa push Papan panel rampung saka worktable lan ngumpulake dusts sak apa ing wektu sing padha. Ing cara iki, iku banget gampang kanggo operator kanggo mbongkar Papan panel lan Papan dipakani gampang kuwat di sedot ing worktable ing;

• loading otomatis lan sistem unloading, nggawe karya sing luwih cepet lan luwih gampang, entuk dhuwit liyane;

paramèter:

• X, Y, Z Area Pakaryan: 1200x2400x250mm;

• X, Y, Z Traveling Positioning Akurasi: ± 0,03 / 300mm;

• Tabel lumahing: Vacuum meja;

• Frame: Gandheng Struktur, tugas abot T-struktur;

• Struktur X, Y: pindah rak helical, Taiwan 30 Rail Linear Bearings;

• Z Struktur: Taiwan TBI Ball Meneng Taiwan 30 Rail Linear Bearings;

• Max. Rapid Travel Rate: 65000mm / min;

• Max. Pasangan Speed: 45000mm / min;

• Power Spindle: 9KW ATC online cooling kumparan;

• Spindle Speed: 0-24000RPM;

• Drive Motors: Jepang YASKAWA servo motor lan pembalap;

• Kabel Kabel Jerman Igus;

• voltase Pakaryan: AC380V / 50 / 60Hz, 3PH (Pilihan: 220V);

• Sistem operasi: sistem kontrol Syntec Original;

aplikasi:

Jinis industri kayu: piring Wave, pola nggoleki, Furnitur Antique, lawang kayu-kayuan, layar, pakaryan sabuk, gerbang gabungan, lawang lemari, lawang interior, headboards lan ing;

 chencan (8) chencan (9) chencan (10) chencan (11) chencan (12)chencan (13)chencan (14)chencan (15)
  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !