• er

Papan Composite Chencan GM3012AH5 Center Processing CNC

Short Description:

Chencan GM3012AH5 adopt Imported automatic tool change spindle + five-axis mechanical saws, horizontal 360 degree arbitrary rotation angle, which make this machine can working on the panel materials front plate, side, around, slope to do cutting and tapping, milling, drilling and other technology. Features: Adopt computer-aided design to achieve machine’ optimum structural design. The overall steel structure, sub-modular bed, after aging treatment to eliminate internal stress, long-term ...


Detail produk

Tags Product

chencan (1)

444

3012a

chencan (3)

Chencan GM3012AH5 nganggo Diimpor otomatis kumparan pangowahan alat + limang sumbu saws mechanical, horisontal 360 degree amba rotasi kasepakatan, kang nggawe mesin iki bisa digunakake ing bahan panel plate ngarep, sisih, watara, slope apa nglereni lan nunyuk, panggilingan, ngebur lan teknologi liyane.

fitur:

  1. Nganggo desain komputer-dibantu kanggo entuk desain paling luweh struktural mesin '. Struktur baja sakabèhé, sub-modul amben, sawise tuwa perawatan kanggo ngilangke stress internal, nggunakake long-term tanpa ewah-ewahan bentuk, sawise ngimpor saka limang mesin panggilingan (3.3 * 8 m) Processing jero, kanggo njamin parallelism Déwan pungkasan lan telung Axis verticality, supaya njamin stabilitas saka struktur amben, parallelism, straightness, nggunakake cara extension alur kanggo jahitan, lan nggunakake diimpor kalibrasi laser collimator;
  2. bridge luwih stabil pindho struktur girder Gantry, dipérang dadi rohé pindho utama lan kosok, kalebu ing kumparan Beam prewangan utama, weruh agul-agul, perpustakaan piso, sub-Beam prewangan sistem lan vakum kontrol elektronik komponen. Kanggo mesthekake yen mesin ing Y-sumbu nganti 10 meter ing stabilitas transmisi sinyal stroke lan Processing stabilitas amba. Ing gapura lan tambahan sing gandheng karo baja kothak nglukis-walled, di kuatake karo balung iga internal, lan banjur ngalami perawatan tuwa ketat kanggo ngilangke stress ewah-ewahan bentuk lan nambah rigidity;
  3. Five-sumbu desain ubungan stepless global amba, bisa entuk sembarang nglereni amba cepet linear, kanggo bleger njaba saka piring nglereni terus lan nyambungake slant nglereni cepet, bisa nambah ing diameteripun maksimum 450mm agul-agul, ambane maksimum 140mm;
  4. Dilengkapi aerosol cooling cara, miturut bahan Processing beda kanggo milih medium cooling beda, bisa digunakake kanggo Piece karya lan nglereni pribadi, weruh cooling agul-agul, supaya cooling tradisional disebabake piring;
  5. Tabel Vacuum adsorption: nggunakake sub-kothak Tabel format vakum adsorption, kontrol pemisahan, Tabel bebarengan jembaré (X sumbu) arah nyetel T-slot standar, nggunakake macem-macem Pumps vakum, karo kapasitas adsorption banget;
  6. Pneumatic posisi perkakas: Nyetel X-sumbu lan Y-sumbu posisi silinder, gumantung saka ukuran travel saka macem-macem ukuran,
  7. Pneumatic struktur angkat rolling: instalasi saka platform ngangkat pneumatic ing meja kanggo nggampangake Papan gabungan saka ngarep lan ends mburi materi;

9. Dilengkapi-tingkat dhuwur tliti, kacepetan dhuwur lan rigidity dhuwur guide linear ril, banget nindakake kapasitas ing ngemot dhuwur, anti-nyandhang apik;

 

paramèter:

• XYZ Pakaryan size: 3000mm * 12000mm * 250mm;

• Spindle: Mechanical BT40 kumparan;

• Cutting Saw: 5 sumbu muter;

• Table: Vacuum & T slot meja;

• Jepang YASKAWA Motors servo lan driver;

• sistem kontrol Taiwan Syntec karo fungsi 5 sumbu nyata;

• XY sumbu: Diimpor rak helical lan transmisi pinion;

• sumbu Z: Taiwan TBI tliti luwih werni meneng;

• XYZ: Taiwan HIWIN 6 tingkatan alur kothak;

• majalah Tool: Lingkaran majalah jinis alat karo nduwèni 8 alat;

• sistem lubrication otomatis;

• sistem kedhul lenga otomatis;

• Kabel Kabel Jerman Igus;

• komponen electrical Other nggunakake Schneider utawa Siemens;

 

industri aplikasi lan materi:

  1. Industry: Iku ditrapake kanggo produksi panel gedhe lan Processing, kayata jinis kayu, fiberglass, FRP komposisi sheet, aluminium, plastik hard, acrylic, bahan jampel lan sheet gedhe, kang dibutuhake ing kompartemen refrigerated, kompartemen jampel, proses kamar sun , log kabin, RV, barracks lapangan, omah cepet etc; 

2.Material: piring panel gedhe iku laminate utawa sandwich struktur, lan nang njaba kulit kanggo piring aluminium utawa kaca baja, piring disarèkaké internal bisa dadi 6mm plate stainless steel, piring baja karbon, ngisi bisa polyurethane umpluk, EPS umpluk utawa XPS umpluk, kaca utawa permukaan njaba aluminium biasane ditempelake A lapisan saka film protèktif;

 chencan (8) chencan (9) chencan (10) chencan (11) chencan (12)chencan (13)chencan (14)chencan (15)
  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !