• er
QQ:

Chencan GM3060T Big Size 5 Axis Mold Processing Center

Short Description:

GM3060T is Chencan self-developed 5 xis machining center, with big working size, fast speed, high precision and long lift time. Features: 1. Adopt computer-aided design to achieve machine’s optimum structural design. By movable gantry and fixed table mode, whole machine is welded with reinforcing steel structure. Strengthening ribs are welded inside. Many processes of stress relief treatment greatly improve the whole machine’s rigidity and processed by high temperature tempering treatment...


Detail produk

chencan (1)

GM3060T

dwefwer

chencan (3)

GM3060T is Chencan self-developed 5 xis machining center, with big working size, fast speed, high precision and long lift time.

fitur:

1. Nganggo desain komputer-dibantu kanggo entuk desain paling luweh struktural mesin kang. Miturut Gantry movable lan mode Tabel tetep, wutuh mesin wis gandheng karo kuat struktur baja. Iga Kiat gandheng nang. Katah proses-proses saka perawatan relief kaku nemen nambah rigidity kabèh mesin lan diproses dening perawatan tempering suhu dhuwur kanggo mesthekake yen stabilitas banget, ora gampang kanggo deformed;

2. Z sumbu nganggo dhuwur tliti TBI tliti dhuwur bal meneng lan kabèh Z lan jumlah kumparan piring nggunakake desain abot kanggo ngidini akurasi dhuwur lan stabilitas nalika karya kanggo bahan hard;

3. Guide alur lan rak sing dijamin nang bukti bledug. Bledug desain bukti tetep mau resik;

4. sumbu Z nggunakake desain imbangan nitrogen silinder dual, kang èfèktif nyuda daya loading ing motor lan umur layanan mesin kang. Ora mesin nggunakake perlu meksa online;

5.Taiwan Syntec sistem kontrol 5 sumbu karo sambungan USB lan kontrol jendhela sistem kanggo nggawe operasi luwih gampang lan kabinet kontrol karo sistem exchange panas USA;

6. slot T matak Tabel karya wesi, proses perawatan tempering dhuwur, ora gampang kanggo deformed. Dawa max siji meja Piece punika 2m supaya pas sing;

7. desain liyane lan spare parts digunakake account ndhuwur, kayata sistem Oil otomatis, sistem otomatis lenga kedhul, otomatis kumparan sistem kelangan karo Chiller, kabel Jerman Igus, ngarep protèktif & lawang mburi ... Kabeh desain kanggo mesthekake kabèh mesin karo paling kinerja;

paramèter:

• ukuran XYZ Pakaryan: 3000mm * 6000mm * 2100mm;

• Spindle: Italia 15Kw Spindle (A ± 120 °, C ± 360 °) karo pesawat kabèh 5 sumbu muter sirah;

• kacepetan Spindle: 24000rpm / m;

• Table: Cast Tabel wesi;

• Jepang YASKAWA servo Motor lan sistem drive;

• Syntec sistem kontrol 5 sumbu Taiwan karo fungsi 5 sumbu nyata;

• XY sumbu: Diimpor rak helical lan transmisi pinion ;;

• sumbu Z: Taiwan TBI tliti luwih werni meneng;

• XYZ: Taiwan HIWIN 6 tingkatan alur kothak;

• Alat majalah: jinis alat majalah Linear karo nduwèni 8 alat;

• sistem lubrication otomatis;

• sistem kedhul lenga otomatis;

• sistem Nitrogen pneumatic;

• komponen electrical Other nggunakake Schneider utawa Siemens;

aplikasi:

1. Die industri: Sembarang reca umpluk, plastik, PVC, kayu, fiberglass lan bahan non-metallic liyane;

2. industri Mold: Jenis mobil jamur, boat jamur, jamur pengecoran, jamur aviation, jamur dia, etc;

3. Plate industri Processing: jampel, plastik lan kimia, PCB, mindhah awak mobil, hormat, trek, lintang Papan anti-khusus, epoxy, resin, ABS, PP, PE, lan dicampur karbon liyane;

 chencan (8) chencan (9) chencan (10) chencan (11) chencan (12)chencan (13)chencan (14)chencan (15)
  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !