• er
QQ:

Chencan M1325A CNC Wood Router Machine for Sale ing Pabrik

Short Description:

  Chencan M1325A is one of classic and best selling router cnc machine. Affordable, low-cost and wide usage, such as for cabinet making, wooden door making etc.. It is equipped with air spindle, original NK105 controller, vacuum table, Taiwan rails and ball screws. Features: •Welded with industrial class square tube, which with strong bed. You can use our chencan cnc router more than 10 years; •Vacuum working table, pvc protection, easily to hold kinds different materials; •We can al...


Detail produk

chencan (1)

M1325A

1325A

 

chencan (3)

Chencan M1325A iku salah siji saka sade dalan mesin CNC klasik lan paling. Affordable, sedheng biaya lan panggunaan sudhut, kayata kanggo nggawe kabinet, kayu-kayuan nggawe lawang etc .. Iku dilengkapi kumparan online, controller NK105 asli, Tabel vakum, ril Taiwan lan ngawut-awut werni.

fitur:

• Gandheng karo kelas industri tabung kothak, kang karo amben kuwat. Sampeyan bisa nggunakake dalan CNC chencan kita luwih saka 10 taun;

• Tabel Vacuum apa, pangayoman pvc, gampang kanggo terus jinis bahan;

• We uga bisa desain meja vakum lan t-slot kanggo sampeyan, yen sampeyan uga kudu carving kayu;

• kontrol NK105 Original, operasi gampang banget lan support offline kang tegese sampeyan isih bisa operate sanadyan daya ketemu mati;

• China 3.5kw online kumparan cooling. China account paling, apik nggunakake lan dijamin sawise-sale layanan;

• sistem servo Gampang. sumber daya Big (stepper lan Servo motor kanggo pilihan);

paramèter:

• X, Y, Z Area Pakaryan: 1300x2500x200mm;

• X, Y, Z Traveling Positioning Akurasi: ± 0,03 / 300mm;

• Tabel lumahing: Vacuum & T-slot Tabel;

• Frame: Gandheng Struktur, tugas abot T-struktur;

• Struktur X, Y: pindah rak helical, Taiwan 25 Rail Linear Bearings;

• Z Struktur: Taiwan TBI Ball Meneng Taiwan 25 Rail Linear Bearings;

• Max. Power Konsumsi: 2.0KW;

• Max. Rapid Travel Rate: 45000mm / min;

• Max. Pasangan Speed: 30000mm / min;

• Spindle Power: 3.5KW online cooling kumparan;

• Spindle Speed: 0-18000RPM;

• Drive Motors: China motor servo gampang (pilihan: Delta servo, YASKAWA servo)

• voltase Pakaryan: AC380V / 50 / 60Hz, 3PH (Pilihan: 220V);

• Sistem operasi: NK105 Original (Pilihan: DSP, NC Studio ...);

aplikasi:

industri 1. Kayu Furnitur: piring Wave, pola nggoleki, Furnitur Antique, lawang kayu-kayuan, layar, pakaryan sabuk, gerbang gabungan, lawang lemari, lawang interior, sikil sofa, headboards lan ing;

2. Iklan industri: Advertising indentification, mlebu nggawe, acrylic engraving lan nglereni, Crystal tembung nggawe, blaster ngecor, lan bahan iklan asale liyane nggawe;

3. Dekorasi industri: acrylic, PVC, MDF, watu Ponggawa, fiberglass, plastik, lan tembaga lan aluminium lan liyane piring logam alus engraving lan panggilingan nglereni;

 chencan (8) chencan (9) chencan (10) chencan (11) chencan (12)chencan (13)chencan (14)chencan (15)
  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !