• er
QQ:

Chencan MS1325AC 4 Axis ATC CNC Router kanggo Kayu

Short Description:

Chencan MS1325AC4 is one type real 4 axis ATC cnc router which spindle could rotate 0-180 degrees. We offer customer-designed service, you just need to tell us your requirements or the workpiece size, materials and we’ll give our suggestion. Features: •Welded with industrial class square tube, which with strong bed. You can use our chencan cnc router more than 10 years; •Air cooling spindle—9 KW atc air cooling spindle.Well-known brands ,long working life,low noise,strong cutting ability ...


Detail produk

chencan (1)

MS1325AC4

MS1325AC

chencan (3)

Chencan MS1325AC4 salah siji jinis nyata 4 ATC sumbu CNC dalan kang kumparan bisa muter 0-180 derajat. We offer layanan dirancang customer-, sampeyan mung kudu kita ngomong syarat utawa ukuran workpiece, bahan lan kita bakal menehi saran kita.

fitur:

• Gandheng karo kelas industri tabung kothak, kang karo amben kuwat. Sampeyan bisa nggunakake dalan CNC chencan kita luwih saka 10 taun;

• cooling Air kumparan-9 KW ATC online cooling merek spindle.Well-dikenal, urip dawa apa, kurang gangguan, kemampuan nglereni kuwat kanggo mesthekake dangu

apa;

• Jepang Reducer misuwur kanggo ndhukung kumparan bisa muter 0-180 derajat lancar;

• operasi Taiwan kontrol SYNTEC sistem-Gampang. Ndhukung operasi offline, liyane meja;

• Jepang YASKAWA servo motor lan pembalap-kinerja inggil drive motor kanggo mesthekake yen mesin kacepetan dhuwur lan kaleresanipun

• Ngimpor alur 25 # linear saka Taiwan -Smooth lan transmisi pas, kurang gangguan, lan umur 10 kaping maneh saka cara alur umum;

• Vacuum & T-slot digabungake worktable - Bisa loro nresep bahan amba dening daya vakum lan ndandani bahan cilik dening Clamps. Ana MDF boardon iku kanggo pangayoman;

• transmisi rak helical - Njamin kacepetan cepet, kapasitas loading amba, daya kuwat, dawa umur, lan iku njamin mesin luwih stabil;

• Linear Tool Magazine (ATC 1325 CNC dalan) - Karo 8 duwe alat lan 8 alat percabangan, bisa irit wektu apa lan bisa dadi trep. Bisa uga pilihan 6 utawa 10 duwe alat lan percabangan;

paramèter:

• Size Pakaryan: 1300 * 2500 * 300mm (Bisa selaras);

• Power Spindle: 9KW ATC online cooling kumparan;

• Spindle Speed: 24000RPM;

• X, Y sumbu: helical rak, Taiwan 25 # Rail Linear Bearing;

• sumbu Z: Taiwan Rail 25 # Linear Bearing & TBI Ball Meneng;

• Max. Rapid Travel Rate: 50000mm / min;

• Max. Pasangan Speed: 35000mm / min;

• motor Servo lan driver: Jepang YASKAWA;

• Control System: sistem kontrol SYNTEC Taiwan;

• Table: T-slot & vakum Tabel;

• Frame: Gandheng Struktur;

• Balèkna: 11kw Balèkna;

• Nglumpukake: ISO30;

• Kabel Kabel Jerman Igus;

• voltase Pakaryan: AC380V / 50 / 60Hz, 3PH (Pilihan: 220V);

• X, Resolusi Y: <0.01mm;

• Software Compatibility: Type3 / UcancameV9 / Artcam Software;

• Mlaku Environment suhu: 0-45 celsius;

• Asor Relatif: 30% -75%;

aplikasi:

1. Ad: engraving lan nglereni saka macem-macem label lan nomer plate, marmer, etc kanggo efek seni ing bahan. Kalebu marmer, Kuningan, baja, lan bahan metallic liyane;

2. Crafts: karakter engraving saka basa lan pola ing peparingé lan oleh-oleh, Processing primitif lan mbentuk Kerajinan seni, lan stiletto;

3. Dekorasi industri: acrylic, PVC, MDF, watu Ponggawa, plexi-kaca, plastik, lan tembaga lan aluminium lan liyane engraving piring logam alus lan nglereni panggilingan;

4. model Architectural: Ukiran nggoleki jendhela, anggar lan tembok pola, etc;

5. Seal: asu laut engraving lan medali ing bahan kayata kebo sungu, kayu etc;

6. Label: karakter engraving, nomer, lan pola liyane ing label kanggo produk lan ing produk langsung;

7. Kayu Processing: Kapadhetan Processing Papan, stiletto kanggo Papan surfing, Processing saka Marbles, kabinèt lan furniture;

 chencan (8) chencan (9) chencan (10) chencan (11) chencan (12)chencan (13)chencan (14)chencan (15)
  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !