• er

Chencan SG2030T Mold CNC Router

Short Description:

      Chencan SG2030T is one professional mold cnc router, which with heavy duty-body and BT40 mechanical spindle. Features: •. Lathe body is also welded with seamless thick steel structure. In order to avoid structural distortion, machine body is processed by Vibrating Stress Relief (VSR); •Z axis use dual pneumatic balance cylinder design, which effectively reduces the motor’s loading power and extend machine’s service life; •In order to keep machine surface smooth, Machi...


Detail produk

Tags Product

 

 

 

chencan (1)

CC-SG2030T

2030T

chencan (3)

SG2030T Chencan iku salah siji profesional dalan jamur CNC, kang karo tugas-awak abot lan BT40 kumparan mechanical.

fitur:

•. awak Lathe uga gandheng karo struktur baja nglukis rapi. Supaya supaya distorsi struktural, awak mesin wis diproses dening kedher Stress Relief (VSR);

• sumbu Z nggunakake desain imbangan silinder pneumatic dual, kang èfèktif nyuda daya loading ing motor lan umur layanan mesin kang;

• Ing supaya lumahing mesin Gamelan, Machining Center (3.3m * 8m, digawe ing Taiwan) digunakake kanggo ngukir / mesin pabrik awak lan pengeboran bolongan;

• spare parts Machine logam sing digawe dening pusat panggilingan UAS Haas

• Kabeh sumbu nggunakake bledug-bukti lan lawang protèktif (ngarep lan mburi) desain kanggo nggawe njaga luwih gampang;

• Akurasi mesin: digunakake Leader kanggo ngukur straightness, verticality, contouring akurasi lan standar sembarang. Precision revolusioner ukuran teknologi saka Amerika Serikat;

• Wis fungsi saka re-ukiran sawisé titik break lan Gagal daya. Nduweni fungsi saka wektu proses prakiraan;

• Kabeh spare parts utama nggunakake account ndhuwur, kayata tombol Schneider, Omron ngalih, Auto lubrication, exchange panas USA kanggo kontrol kabinèt, seri CW otomatis kumparan sistem cooling ... Kabeh desain kanggo mesthekake kabèh mesin karo kinerja sing paling apik;

paramèter:

• 2000 * 3000 * 1000mm area apa efektif;

• Original Taiwan BT40 banyu mechanical kumparan cooling.

• Beijing super servo motor kanggo drive kumparan langsung;

• Jepang YASKAWA servo motor lan pembalap;

• Original Taiwan Syntec controller;

• helical rak pindah kanggo X, Y sumbu, Taiwan TBI werni meneng kanggo lelungan Z;

• Kabeh sumbu Taiwan diimpor account ril kothak;

• Tabel sand apa T slto;

• Auto chillier;

kabel • Jerman Igus;

• kothak kontrol Independent;

• lunak Artcam for free

• voltase Pakaryan: 380V / 50HZ / 3PH utawa 220V / 50HZ / 3PH;

aplikasi:

1. Die industri: A reca saka aluminium, umpluk, plastik sheeting, PVC, planks kayu lan jamur alus-metallic liyane;

2. Pola nggawe industri: industri Mold: Sembarang jamur jinis mobil, prau jamur, jamur pengecoran, jamur aviation, jamur dia, etc, utamané kayu lan nggawe pola aluminium kang karo kuku utawa ngawut-awut nang;  

3. Plate industri Processing: jampel, plastik lan kimia, PCB, mindhah awak mobil, hormat, trek, lintang Papan anti-khusus, epoxy, resin, ABS, PP, PE, lan dicampur karbon liyane;

 chencan (8) chencan (9) chencan (10) chencan (11) chencan (12)chencan (13)chencan (14)chencan (15)
  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !