• er

Napa Pilih kita?

1.Professional R & tim D: jinis dhewe engineers profesional, bisa desain lan gawé 5 sumbu mesin CNC, RV tengah Processing Panel gabungan, amba tengah jamur CNC lan peralatan adat dhuwur-mburi liyane.

Kapabilitas mesin 2.Powerful: We duwe USA Hass vèrtikal Machining Center, USA Hass horisontal Machining Center, Taiwan AWEA Gantry Lima-Face Machining Center, jinis mesin boring lan mesin panggilingan. Luwih saka 20 taun mesin pengalaman kanggo mesthekake kualitas lan tliti kabeh spare parts mechanical;

3.Advanced peralatan testing: We ngimpor UK Renishaw account laser interferometer / USA pimpinan account koordinasi ukuran mesin / UK Renishaw account sistem ballbar, dhewe Laser autocollimator / pinggiran Optical ngentot nelpon ngukur, nelpon Indikator / kothak kothak / Marble kothak persegi lan apa resistance jampel teks / lemah resistance test test / meksa, kanggo nggawe manawa kabeh mesin karo kinerja sampurna sadurunge pangiriman.

4.24 jam online sawise-layanan lan processional tim sawise-layanan, kanggo njawab pitakonan customer kang pas wektune.


WhatsApp Online Chat !