• er
QQ:

обработка капацитет

Моќен обработка капацитет

  1. Ние сами видови професионален тим професионални R & D, повеќе од 20 инженер, може да дизајн и производство на 5 оската CNC машина, Р.В. центар за обработка на композитни панели, голем ЦПУ мувла центар и други high-end обичај ЦПУ опрема.
  2. Увоз САД Хас Вертикална Обработувам центар, САД Хас Хоризонтална Обработувам центар, Тајван AWEA подемен Пет-лице Обработувам центар, и сопствени видови на здодевни машина и фреза. Повеќе од 20 години искуство во обработка за да се обезбеди квалитет и прецизност на сите механички резервни делови;
  3. Ги користат напредна опрема за тестирање за тестирање на CNC машина пред испорака: Ние увоз Велика Британија RENISHAW бренд ласерски интерферометер / САД бренд лидер координатни мерни машини / Велика Британија RENISHAW бренд ballbar систем, свој Ласерски autocollimator / Оптички работ
  4. Пронаоѓач бирање мерач, Dial индикатор / квадратни кутија / Мермер плоштадот кутија и да се направи тест на отпорот текст / земјата отпор на изолација / испитување на притисокот, за да бидете сигурни дека сите машина со одлични перформанси пред породувањето.

Welcome to inquiry us and we provide best formula and service for you!

 

Велика Британија RENISHAW бренд ballbar system6

Велика Британија RENISHAW бренд ballbar систем

САД Хас Хоризонтална Обработувам центар 5

САД Хас Хоризонтална Обработувам центар

Arm Планер B1016A 9

Рака Планер B1016A

САД Хас Вертикална Обработувам Center4

САД Хас Вертикална Обработувам центар

Подемен Планер B2016 8

Подемен Планер B2016

Тајван AWEA подемен Пет-лице Обработувам Center7

Тајван AWEA подемен Пет-лице Обработувам центар

Велика Британија RENISHAW бренд ласерски interferometer1

Велика Британија RENISHAW бренд ласерски интерферометер

САД Хас VF-53

САД Хас VF-5

САД бренд лидер координатни мерни machine2

USAleader бренд координатни мерни машини


WhatsApp Online Chat !