• er
QQ:

тим

тим

  1. Одделот за маркетинг: Одговорни за развој на потенцијални клиенти. Добредојдовте да контактирате со нас, ако сте заинтересирани во 5 оската ЦПУ центар, CNC рутер, мувла CNC центар, Р.В. композитни панели процес центар, плазма машина за сечење, сечење на влакна машина ,. Ние ќе ви обезбедиме најдобрите предлози.
  2. одделот за продажба: одговорен за обезбедување на понуда, предлог, одговарање прашање, доставување и др
  3. R & D оддел: Проучување нова функција и модел, надградба на машини делови и изглед, повисоки перформанси, поголема човештвото.
  4. По-продажба на одделот: Помагање на клиенти реши проблеми, како и како да се користи машина? како да работат на систем за контрола? како да се дизајнира цртање?
qt
jrs
xueye
kaigong
лето

WhatsApp Online Chat !