• er
QQ:

machining Kapaciteti

Fuqishme Machining Kapaciteti

  1. Ne vetë llojet profesionist R & D ekip profesional, më shumë se 20 inxhinier, mund të projektimit dhe të prodhojë 5 aks CNC machine, RV qendra panele të përbërë të përpunimit, i madh qendër myk CNC dhe të lartë fund pajisje të tjera me porosi CNC.
  2. Import USA HASS Vertical Machining Center, USA HASS horizontale Machining Center, Taiwan AWEA vinç-urë Five-Face Machining Center, dhe lloje të veta e makinës mërzitshëm dhe frezë. Më shumë se 20 vjet machining përvojë për të siguruar cilësinë dhe saktësinë e të gjitha pjesëve të këmbimit mekanike;
  3. Përdorni pajisje të përparuara të testimit për të testuar makinën CNC para dorëzimit: Ne e importit UK RENISHAW lazer markë interferometër / USA markë lider koordinojë matjen makinë / UK RENISHAW sistem ballbar markë, autocollimator vet Laser / buzë optike
  4. finder Dial matës, Dial tregues / kuti katrore / Mermer kuti katrore dhe të bëjë izolimin rezistenca rezistenca text / terren testi / test presion, për të siguruar të gjithë makinë me performancë të përsosur para dorëzimit.

Welcome to inquiry us and we provide best formula and service for you!

 

UK RENISHAW ballbar markë system6

UK RENISHAW sistem ballbar brand

USA HASS horizontale Machining Center 5

USA HASS horizontale Machining Center

Krahu Planer B1016A 9

Arm Planer B1016A

USA HASS Vertical Machining Center4

USA HASS Vertical Machining Center

Urë Planer B2016 8

Urë Planer B2016

Taiwan AWEA vinç-urë Five-Face Machining Center7

Taiwan AWEA vinç-urë Five-Face Machining Center

UK RENISHAW lazer markë interferometer1

UK RENISHAW lazer markë interferometër

USA HASS VF-53

USA HASS VF-5

SHBA markë lider koordinojë matjen Machine2

markë USAleader koordinojë matjen makinë


WhatsApp Online Chat !