• er
QQ:

ekip

ekip

  1. Departamenti i Marketingut: Përgjegjës për zhvillimin klientët potencial. Mirëpritur të na kontaktoni nëse jeni të interesuar në qendrën 5 aksin CNC, CNC router, qendra CNC myk, RV qendra panele të përbërë proces, plazma prerja makine, fibër machine ,. Ne do të ofrojë sugjerime më të mira.
  2. Shitjes departament: Përgjegjës për sigurimin citat, sugjerim, duke iu përgjigjur pyetjes, duke dhënë etj
  3. R & D departamentit: Studimi funksion të ri dhe model, përmirësimin e pjesët e makinerive dhe pamjen, performancë më të lartë, humanizuar lartë.
  4. Pas shitjes departamenteve: të ndihmuar klientët të zgjidhur problemet, si se si të përdorin makinë? se si të veprojë sistemin e kontrollit? si për të hartuar tërhequr?
Qt
Jrs
xueye
kaigong
verë

WhatsApp Online Chat !