• er

Tentang Kami

  • gy
  • gyg
  • ld

Gawe bareng saprak 1998

Shandong Chencan mesin Incorporated Company (Urut ngaran: Shandong Chencan mesin Co., Ltd) ngawangun dina taun 1998, mangrupa hiji perusahaan High-Tech badag nu husus dina ngarancang, berkembang ngahasilkeun rupa mesin sarta machining gantry cnc puseur. Sakabéh produk geus disatujuan ku ISO9001: 2000 sarta CE, urang ngahontal strategi ERP tur mibanda katuhu bebas ekspor sarta impor. Chencan ngalengkepan reorganisasi dina Nov 2014 sarta resmi didaptarkeun di Qingdao Blue Ocean Bursa Trading Center di Dec 2014 (ngaran Bursa: Chencan mesin, Bursa No .: 800162).

Kaunggulan kami

  • regu

    regu

    departemén Marketing: jawab ngembang konsumén poténsial. Wilujeng sumping di ngahubungan kami lamun museurkeun 5 sumbu puseur cnc, cnc router, puseur cnc kapang, RV puseur prosés panels komposit, mesin motong plasma jeung serat laser motong mesin. Urang wajib nyadiakeun solusi pangalusna.
  • palayanan

    palayanan

    Dina 7day saprak clearance adat lokal anjeun: lamun cnc router urang bagéan naon baé boga masalah naon, urang bakal ngarobah eta haratis. Ngaleuwihan 7 poé saprak clearance adat lokal Anjeun tapi dina jaman jaminan 12 bulan: lamun aya wae masalah cnc
  • Machining

    Machining

    Simkuring sorangan rupa profésional Profesional R & D tim, leuwih ti 20 insinyur, bisa ngarancang sarta ngahasilkeun 5 sumbu mesin cnc, RV puseur panels komposit processing, badag pusat kapang cnc na tinggi-tungtung alat cnc custom lianna.

Naha Pilih Us?

Tim D profésional R &: rupa sorangan insinyur profésional, bisa ngarancang sarta ngahasilkeun 5 sumbu mesin cnc, RV puseur panels komposit processing, badag pusat kapang cnc jeung alat custom tinggi-tungtung séjén ...

IMG_1809
WhatsApp Online Chat !