• er

Tentang Kami

8d9d4c2f

Chencan didirikan dina 1998. Pikeun 20 taun kaliwat,
Chencan geus earned reputasi na keur ngarancang, manufaktur jeung ngalayanan
badag pusat machining CNC di sakuliah dunya. 

Chencan, ayana di Shandong, Cina, nyertakeun ngadeukeutan 215,278.21
kaki pasagi, sarta boga leuwih 200 staf dialam leuwih ti 60 insinyur. Salaku
salah sahiji nu panggedéna produsén CNC router di Cina, Chencan boga dua pabrik
lokasina di Shandong, Cina jeung Purwakarta, India, sarta sababaraha kantor jualan di
kota konci nu complimented ku jaringan tina ngagambarkeun jualan
organisasi. 

Produk Chencan urang ngawula rébuan konsumén sarta
diékspor ka leuwih ti 40 nagara di Timur Tengah, Amérika sarta Éropa, Tenggara
Asia, Afrika, Amérika Kidul, Rusia, jeung sajabana

Chencan diakuan salaku patokan industri sarta geus
earned reputasi ku berkembang manufaktur produk dipercaya
kaasup:

1. Lima sumbu-CNC Machining Center
2. kapang CNC Machining Center
3. komposit Panels CNC Machining Center pikeun rekreasi
kandaraan
4. Kai-gawé CNC router
5. CNC Plasma cutter

Kusabab 1998, Chencan geus pursuing téknologi canggih
tur inovasi sarta terus ngaronjatkeun investasi di inovasi téhnologi. Jadi
tebih, urang geus teu dibales 2 patén-patén penemuan, sarta 14 patén-patén utiliti. Urang ogé
ngadegkeun hiji perusahaan Téhnologi jeung Juara Center nu réngsé loba
proyek inovasi dikelompokeun ku pamaréntah propinsi.   

Dikonfirmasi ku sertifikasi ISO 9001: 2000, urang keur di parusahaan
tiasa dipercanten pikeun delivering kaunggulan na komitmen di sakuliah dunya. Sarta kami
tim layanan ieu staffed kalawan insinyur jasa ngalaman siap ngarojong kami
syarat aftermarket konsumén 'di sakuliah dunya. Komitmen Chencan pikeun kualitas
ensures nu reputasi kami kalawan konsumén urang téh keur tingkat pangluhurna
kualitas, durability jeung reliabilitas na bakal di cornerstone of kami katilu
dékade sukses.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep atawa cutatan bébas ngeunaan produk urang, mangga
ulah ragu surélék urang di 
chencan@cccnc.cc sarta nyauran urang atanapi
whatsapp kami di 008618753475557.


WhatsApp Online Chat !