• er

Machining Kamampuh

Powerfull Machining Kamampuh

  1. Simkuring sorangan rupa profésional Profesional R & D tim, leuwih ti 20 insinyur, bisa ngarancang sarta ngahasilkeun 5 sumbu mesin cnc, RV puseur panels komposit processing, badag pusat kapang cnc na tinggi-tungtung alat cnc custom lianna.
  2. Impor AS HASS nangtung Machining Center, AS HASS horisontal Machining Center, Taiwan AWEA Gantry Lima-Buka Machining Center, sarta rupa sorangan tina mesin boring tur mesin panggilingan. Leuwih ti 20 taun machining pangalaman pikeun mastikeun kualitas sarta precision sadaya suku cadang mékanis;
  3. Paké parabot nguji canggih pikeun nguji mesin cnc saméméh pangiriman: Urang ngimpor UK RENISHAW brand laser interférométer / AS pamimpin brand koordinat ukur mesin / UK RENISHAW Sistim brand ballbar, sorangan autocollimator laser / ujung optik
  4. Panimu kenop gauge, indikator / kotak pasagi / marmer kotak pasagi Puter sarta ngalakukeun insulasi test lalawanan lalawanan téks / taneuh / test tekanan, sangkan yakin kabeh mesin jeung kinerja sampurna saméméh pangiriman.

Welcome to inquiry us and we provide best formula and service for you!

 

UK RENISHAW brand ballbar system6

UK RENISHAW Sistim brand ballbar

AS HASS horisontal Machining Center 5

AS HASS horisontal Machining Center

Panangan Planer B1016A 9

Panangan Planer B1016A

AS HASS nangtung Machining Center4

AS HASS nangtung Machining Center

Gantry Planer B2016 8

Gantry Planer B2016

Taiwan AWEA Gantry Lima-Buka Machining Center7

Taiwan AWEA Gantry Lima-Buka Machining Center

UK RENISHAW brand laser interferometer1

UK RENISHAW brand laser interférométer

AS HASS VF-53

AS HASS VF-5

AS pamimpin brand koordinat ngukur machine2

brand USAleader koordinat ukur mesin


WhatsApp Online Chat !