• er

palayanan

Dina 7day saprak clearance adat lokal anjeun: lamun cnc router urang bagéan naon baé boga masalah naon, urang bakal ngarobah eta haratis.

  1. Ngaleuwihan 7 poé saprak clearance adat lokal Anjeun tapi dina jaman jaminan 12 bulan: lamun aya wae masalah router cnc, urang bisa ngarobah bagéan mesin heubeul ka leuwih anyar haratis tanpa waragad pengiriman barang.
  2. Ngaleuwihan jaman jaminan: lamun patempatan cnc router manggihan masalah wae, urang tiasa nawiskeun aprts mesin anyar kalawan harga ongkos jeung anjeun ogé kedah mayar sagala biaya pengiriman barang.
  3. Keur sanggup ngajawab masalah anjeun lamun negeskeun: lamun aya patarosan naon, mangga ngarasa Luncat ka kintun kami di chencanservice@cccnc.cc / skype: chencancnc atanapi nelepon di + 86-15063391260 pikeun meunangkeun inpo nu leuwih lengkep.
  4. Urang nawiskeun 24 jam rojongan teknis ku panggero jeung email;
  5. teknisi urang tiasa masihan anjeun jauh pituduh online (skyp atanapi watsapp lamun gaduh patarosan wae.
  6. Bisa ngarekam video operasi mesin cnc, sarta nyadiakeun Tangtu traning bébas di pabrik urang.
  7. Mesin bakal disaluyukeun sateuacan eta dikirimkeun, operasi piringan / CD ieu kaasup.
1
QQ20180208094511
QQ20180208094556
4
QQ20180208094545
QQ20180208094613
6
QQ20180208094549
QQ20180208094622

WhatsApp Online Chat !