• er

regu

regu

  1. departemén Marketing: jawab ngembang konsumén poténsial. Wilujeng sumping di ngahubungan kami lamun museurkeun 5 sumbu puseur cnc, cnc router, puseur cnc kapang, RV puseur prosés panels komposit, plasma mesin motong, mesin motong serat ,. Urang baris nyadiakeun pangalusna bongbolongan.
  2. departemén jualan: jawab nyadiakeun petik, saran, ngabales sual, delivering jsb
  3. R & D departemen: guguru fungsi anyar jeung modél, ngaronjatkeun patempatan mesin sarta penampilan, kinerja luhur, humanize luhur.
  4. Sanggeus-diobral departemen: nulungan nasabah ngabéréskeun troubles, kawas kumaha ngagunakeun mesin? kumaha beroperasi sistem kontrol? kumaha mendesain teken?
qt
jrs
xueye
kaigong
usum panas

WhatsApp Online Chat !