• er

sampel

larapkeun Industries

  1. Chencan kapang CNC router Mesin na 5 Axis CNC Center loba dipaké pikeun sagala jenis patung tur maot & pola nyieun industri, kayaning kapang mobil, kapal kapang, kapang foundry, kapang aviation, taman tema jsb Anjeun ngan perlu ngabejaan urang bahan anjeun sarta ukuranana , lajeng urang nyarankeun modél katuhu.
  2. Chencnc Kai CNC router, Mesin Metal motong na Batu ukiran Mesin bisa ngalakukeun sagala jenis ukiran, motong, ukiran, pangeboran sarta panggilingan. Jadi loba dipaké pikeun industri kai, Industri jati, industri hiasan, industri iklan, industri karajinan jeung sajabana
  3. RV komposit Panels Processing Center utamana dipaké pikeun rupa badag produksi panel jeung ngolah, kayaning rupa kai, orat, FRP komposisi lambar, aluminium, plastik teuas, acrylic, bahan insulasi jeung lambar badag sejen, nu diperlukeun dina compartments refrigerated, compartments insulasi , ngolah kamar panonpoé, log kabin, RV, barak sawah, perumahan rusuh jeung sajabana
11 l
22
s2
11-11
l_n
s1
xx
LL
xx22
xx-LL
XX
xx

WhatsApp Online Chat !