• er

Chencan AT1224AD ATC CNC Nested router Center Based

Pondok Description:

Chencan AT1224AD is professional cnc router center for panel furniture production. Its working area and x,y,z working distance all can be set on your request. We offer customer-designed service, you just need to tell us your requirements or the work piece size, materials and we’ll give our suggestion. Features: •Welded with industrial class square tube, which with strong bed. You can use our chencan cnc router more than 10 years; •Carousel magazine which could change 8-12 tools automatica...


jéntré produk

Tags produk

chencan (1)

CC-AT1224AD

1224ad

chencan (3)

Chencan AT1224AD nyaeta profésional puseur router cnc pikeun produksi jati panel. aréa na kerja na x, y, jarak kerja z kabeh bisa disetel dina pamundut anjeun. Urang nawiskeun jasa dirancang customer-, anjeun ngan kudu ngabejaan urang sasuai ka nu Anjeun atawa sapotong karya ukuranana, bahan jeung kami bakal masihan saran urang.

Fitur:

• dilas kalawan kelas industri tube pasagi, nu mibanda ranjang kuat. Anjeun tiasa make router cnc chencan urang leuwih ti 10 taun;

• Majalah Carousel nu bisa ngarobah 8-12 parabot otomatis;

• Italia fam 5 + 4 huluna broing nu bisa minuhan sagala jinis syarat liang pangeboran nangtung urang;

• Mibanda Mufti-fungsi: routing, pangeboran, motong, ujung chamfering jsb;

• Sistim Otomatis minyak lubrication, sangkan pangropéa beuki gampang;

• fungsi push otomatis nu bisa nyorong dewan panel rengse ti worktable jeung ngumpulkeun dusts salila gawe di waktu nu sami. Ku cara kieu, eta pisan gampang pikeun operator pikeun ngabongkar momotanana dewan panel na dewan dahar anyar harese kuat sedot on worktable nu;

• loading otomatis tur sistem unloading, nyieun karya gancang sarta gampang, earn leuwih duit;

parameter:

• X, Y, Z Area ngagawekeun: 1200x2400x250mm;

• X, Y, Z iinditan Positioning akurasi: ± 0,03 / 300mm;

• Table Surface: vakum méja;

• kotakna: dilas Struktur, tugas beurat T-struktur;

• Struktur X, Y: gear rak hélik, Taiwan 30 Rail linier arah;

• Z Struktur: Taiwan TBI Ball screw Taiwan 30 Rail linier arah;

• Max. Rapid Travel Rate: 65000mm / mnt;

• Max. Ngagawekeun Speed: 45000mm / mnt;

• Power Spindle: 9KW ATC cooling hawa spindle;

• Spindle Speed: 0-24000RPM;

• Girang motor: Japan YASKAWA servo motor jeung drivers;

• Cable: sambungan kabel Jerman Igus;

• tegangan ngagawekeun: AC380V / 50 / 60Hz, 3PH (Pilihan: 220V);

• Sistem Operasi: sistim kontrol Syntec Asli;

aplikasi:

Rupa industri jati kai: plat Wave, pola rupa, jati antik, panto kai, layar, karajinan sash, Gerbang komposit, panto lomari, lawang interior, headboards jeung saterusna;

 chencan (8) chencan (9) chencan (10) chencan (11) chencan (12)chencan (13)chencan (14)chencan (15)
  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !