• er
QQ:

Chencan BS1325B kapang ukiran router Mesin

Pondok Description:

Chencan BS1325B is one classic mold carving router machine, which with fast working speed, stable performance and high precision. Features: •Welded with industrial class square tube, which with strong bed. You can use our chencan cnc router more than 10 years; •T-slot working table, pvc protection. T-slot table surface is generally designed for acrylic, aluminum, pvc, pcb etc plastic or metal cutting, milling carving; •Taiwan SYNTEC control system—Easy operation. Support offline operation...


jéntré produk

chencan (1)

BS1325B

bs1325b

chencan (3)

Chencan BS1325B hiji mesin router kapang ukiran Palasik, nu mibanda speed kerja gancang, kinerja stabil sarta precision tinggi.

Fitur:

• dilas kalawan kelas industri tube pasagi, nu mibanda ranjang kuat. Anjeun tiasa make router cnc chencan urang leuwih ti 10 taun;

• T-slot méja kerja, panyalindungan PVC. permukaan tabel T-slot umumna dirancang pikeun acrylic, aluminium, PVC, pcb jsb palastik atawa motong logam, panggilingan ukiran;

• operasi Taiwan kontrol SYNTEC Sistim-Mudah. Ngarojong operasi offline, beuki méja;

• Cina cooling hawa 6kw spindle. Cina brand pangalusna, alus maké tur dijamin sanggeus-diobral jasa;

• Sistim servo Japan YASKAWA. kakuatan suplai badag (Stepper jeung motor servo Mudah keur pilihan anjeun);

parameter:

• 1300 * 2500 * 600mm aréa kerja efektif;

• Asli Cina 6KW cooling hawa spindle, 18000RPM. 4.5Kw keur pilihan anjeun;

• 7.5KW invert;

• Japan YASKAWA servo motor jeung drivers;

• Asli Taiwan Syntec controller;

• hélik rak gear keur X, Y sumbu, Taiwan TBI bola screw keur perjalanan Z;

• Kabéh sumbu Taiwan diimpor brand pasagi 25 rel;

• T-slot méja gawé;

• 3KW Double tas lebu kolektor jeung CE bijil;

sambungan kabel • Jérman Igus;

• kotak kontrol Pranata mangsa;

• software Artcam haratis

• tegangan ngagawekeun: 380V / 50HZ / 3PH atawa 220V / 50HZ / 3PH;

aplikasi:

1. maot industri: A patung busa, sheeting plastik, pipe PVC, planks kai jeung kapang non-logam lianna.

Industri 2. Woodworking: panto kai, samet, cabinets, tangga, tabel komputer, mesin jahit, instrumen musik;

3. Lempeng industri pangolahan: insulasi, plastik sarta kimia, PCB, pindahkeun awak mobil, bowing, lagu, Béntang dewan anti husus, epoxy, résin, ABS, PP, pe, sarta campuran karbon séjén;

Sony DSC

IMG_20160613_115535

 chencan (8) chencan (9) chencan (10) chencan (11) chencan (12)chencan (13)chencan (14)chencan (15)
  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !