• er

Board komposit Chencan GM3012AH5 Center Processing CNC

Pondok Description:

Chencan GM3012AH5 adopt Imported automatic tool change spindle + five-axis mechanical saws, horizontal 360 degree arbitrary rotation angle, which make this machine can working on the panel materials front plate, side, around, slope to do cutting and tapping, milling, drilling and other technology. Features: Adopt computer-aided design to achieve machine’ optimum structural design. The overall steel structure, sub-modular bed, after aging treatment to eliminate internal stress, long-term ...


jéntré produk

Tags produk

chencan (1)

444

3012a

chencan (3)

Chencan GM3012AH5 ngadopsi diimpor otomatis spindle robah alat + lima sumbu saws mékanis, horizontal 360 gelar sudut puteran sawenang, anu ngadamel mesin ieu bisa dipake dina bahan panel plat hareup, sisi, sabudeureun, lamping mun ngalakukeun motong na ngetok, panggilingan, pangeboran sarta téhnologi lianna.

Fitur:

  1. Ngadopsi design komputer-dibantuan pikeun ngahontal design optimum struktural mesin '. Struktur baja sakabéh, sub-modular ranjang, sanggeus sepuh perlakuan ka ngaleungitkeun stres internal, pamakéan jangka panjang tanpa deformasi, sanggeus impor lima mesin panggilingan (3.3 * 8 m) ngolah jero, pikeun mastikeun nu parallelism assembly kasep jeung tilu Axis verticality, guna mastikeun kuatna struktur ranjang, parallelism, straightness, pamakéan metoda extension rail pikeun stitching, sarta pamakéan diimpor calibration laser collimator;
  2. sasak beuki stabil ganda struktur girder gantry, dibagi kana balok ganda utama jeung wakil, kaasup nu spindle beam bearing utama, nempo sabeulah, perpustakaan péso, sub-beam bearing sistem na vakum kontrol éléktronik komponén. Pikeun mastikeun yén mesin di Y sumbu-nepi ka 10 méter di handapeun stabilitas transmisi sinyal stroke jeung ngolah stabilitas badag. Gerbang utama jeung bantu anu dilas kalawan baja pasagi kandel-walled, strengthened kalayan tulang rusuk internal, lajeng subjected kana perlakuan sepuh ketat pikeun ngaleungitkeun stres deformasi tur ningkatkeun rigidity;
  3. Lima sumbu design beungkeut stepless variabel sudut, bisa ngahontal sagala motong sudut gancang linier, keur kontur luar tina plat motong lempeng sarta nyambungkeun sipit motong gancang, bisa nambahan diaméter maksimum 450mm agul, jero maksimum 140mm;
  4. Dilengkepan aerosol cooling metoda, dumasar kana bahan processing béda pikeun milih sedeng cooling béda, bisa dipaké pikeun sapotong karya jeung parabot motong, nempo cooling agul, pikeun nyingkahan cooling tradisional disababkeun ku plat;
  5. méja vakum adsorption: pamakéan sub-grid tabel format vakum adsorption, kontrol partisi, tabel sapanjang lebar (X sumbu) arah ngeset T-slot baku, ngagunakeun sababaraha numput vakum, ihwal eusi adsorption unggulan;
  6. Pneumatic positioning tooling: ngeset X-sumbu na Y sumbu-positioning silinder, gumantung kana ukuran perjalanan tina ukuran béda;
  7. Pneumatic struktur angkat rolling: pamasangan platform ngangkat pneumatic dina tabel pikeun mempermudah dewan komposit ti hareup jeung tungtung pungkur bahan;

9. dilengkepan-tingkat tinggi precision, speed tinggi na rigidity tinggi pituduh linier rel, alus teuing mawa kapasitas dina beban tinggi, sipat anti maké alus;

 

parameter:

• xyz ngagawekeun ukuranana: 3000mm * 12000mm * 250mm;

• Spindle: Mechanical BT40 spindle;

• motong Saw: 5 sumbu muterkeun;

• Table: vakum & T slot méja;

• Japan YASKAWA motor servo na supir;

• sistem kontrol Taiwan Syntec kalayan fungsi 5 sumbu nyata;

• XY sumbu: diimpor rak hélik jeung transmisi pinion;

• sumbu Z: Taiwan TBI precision luhur bal screw;

• xyz: Taiwan HIWIN 6 Tingkat rail kuadrat;

• Majalah Alat: Circle Majalah tipe alat jeung wadah 8 alat;

• Sistim lubrication otomatis;

• Sistim halimun minyak otomatis;

• Cable: sambungan kabel Jerman Igus;

• komponén listrik lianna nganggo Schneider atanapi Siemens;

 

Industri aplikasi tur bahan:

  1. Industri: Ieu lumaku pikeun produksi panel badag jeung ngolah, kayaning rupa kai, orat, FRP komposisi lambar, aluminium, plastik teuas, acrylic, bahan insulasi jeung lambar badag sejen, nu diperlukeun dina compartments refrigerated, compartments insulasi, ngolah kamar panonpoé , log kabin, RV, barak sawah, perumahan rusuh dll; 

2.Material: plat panel badag nyaéta laminate atawa sandwich struktur, jero tur luar kulit kanggo plat alumunium atawa kaca baja, piring dikubur internal tiasa 6mm plat stainless steel, plat baja karbon, filler bisa busa polyurethane, EPS busa atanapi XPS busa, kaca atawa permukaan luar aluminium biasana napel A lapisan pilem pelindung;

 chencan (8) chencan (9) chencan (10) chencan (11) chencan (12)chencan (13)chencan (14)chencan (15)
  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !