• er
QQ:

Chencan GM3060T Big Ukuran 5 Axis kapang Processing Center

Pondok Description:

GM3060T is Chencan self-developed 5 xis machining center, with big working size, fast speed, high precision and long lift time. Features: 1. Adopt computer-aided design to achieve machine’s optimum structural design. By movable gantry and fixed table mode, whole machine is welded with reinforcing steel structure. Strengthening ribs are welded inside. Many processes of stress relief treatment greatly improve the whole machine’s rigidity and processed by high temperature tempering treatment...


jéntré produk

chencan (1)

GM3060T

dwefwer

chencan (3)

GM3060T is Chencan self-developed 5 xis machining center, with big working size, fast speed, high precision and long lift time.

Fitur:

1. ngadopsi design komputer-dibantuan pikeun ngahontal design optimum struktural mesin urang. Ku gantry movable jeung mode tabel tetep, sakabeh mesin anu dilas kalawan reinforcing struktur baja. tulang rusuk strengthening anu dilas jero. Loba pisan prosés perlakuan relief stress greatly ningkatkeun rigidity sakabeh mesin sarta diprosés ku perlakuan tempering suhu luhur pikeun mastikeun yén stabilitas kasebut alus teuing, moal gampang bisa cacad;

2. Z sumbu ngadopsi precision tinggi TBI precision tinggi bola screw jeung sakabeh Z sarta jumlah spindle plat make rarancang beurat pikeun ngidinan akurasi tinggi jeung stabilitas nalika digawé pikeun bahan teuas;

3. Guide rail jeung rak nu ditutupan jero buktina lebu. Debu design buktina bakal tetep bersih;

4. sumbu Z make rarancang kasaimbangan nitrogén silinder dual, nu éféktif ngurangan kakuatan loading motor urang na manjangkeun hirup layanan mesin urang. Taya mesin pamakéan kedah tekanan hawa;

5.Taiwan Syntec sistem kontrol 5 sumbu kalawan sambungan USB tur kontrol jandela sistem sangkan operasi beuki gampang jeung kabinét kontrol ku sistem pertukaran panas AS;

6. slot T tuang méja gawé beusi, prosés ku perlakuan tempering tinggi, teu gampang bisa cacad. Panjang max pikeun hiji méja gusti nyaeta 2m guna pas dina wadahna;

7. design lianna sarta suku cadang kami nganggo brand luhur, sapertos sistem Minyak otomatis, sistem otomatis minyak halimun, otomatis spindle Sistim tiis kalawan chiller, sambungan kabel Jerman Igus, hareupeunana pelindung & panto deui ... Kabéh rarancang pikeun mastikeun sakabeh mesin jeung pangalusna kinerja;

parameter:

• ukuranana xyz ngagawekeun: 3000mm * 6000mm * 2100mm;

• Spindle: Italy 15Kw Spindle (A ± 120 °, C ± 360 °) kalawan sakabeh set 5 sumbu muterkeun sirah;

• speed Spindle: 24000rpm / m;

• Table: Matak tabel beusi;

• Japan YASKAWA servo Motor jeung sistem drive;

• Syntec sistem kontrol 5 sumbu Taiwan jeung fungsi 5 sumbu nyata;

• XY sumbu: diimpor rak hélik jeung transmisi pinion ;;

• sumbu Z: Taiwan TBI precision luhur bal screw;

• xyz: Taiwan HIWIN 6 Tingkat rail kuadrat;

• Alat Majalah: tipe alat Majalah linier jeung wadah 8 alat;

• Sistim lubrication otomatis;

• Sistim halimun minyak otomatis;

• Sistim Nitrogén pneumatic;

• komponén listrik lianna nganggo Schneider atanapi Siemens;

aplikasi:

1. maot industri: Sakur patung busa, plastik, PVC, kai, orat jeung bahan non-logam lianna;

2. Industri kapang: Sakur tipe mobil kapang, kapal kapang, kapang foundry, kapang aviation, kapang dia, jsb;

3. Lempeng industri pangolahan: insulasi, plastik sarta kimia, PCB, pindahkeun awak mobil, bowing, lagu, Béntang dewan anti husus, epoxy, résin, ABS, PP, pe, sarta campuran karbon séjén;

 chencan (8) chencan (9) chencan (10) chencan (11) chencan (12)chencan (13)chencan (14)chencan (15)
  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !