• er

Chencan GM3560T Big Ukuran 5 Axis molding CNC router Prosés Center

Pondok Description:

GM3560T is Chencan self-developed 5 xis machining center, with powerful spindle, big working size, fast speed, high precision and long lift time. Features: 1. Adopt computer-aided design to achieve machine’s optimum structural design. By movable gantry and fixed table mode, whole machine is welded with reinforcing steel structure. Strengthening ribs are welded inside. Many processes of stress relief treatment greatly improve the whole machine’s rigidity and processed by high temperature t...


jéntré produk

Tags produk

chencan (1)

GM3560T

3560t

chencan (3)

GM3560T nyaeta Chencan 5 xis puseur machining timer dimekarkeun, jeung spindle kawasa, ukuranana kerja badag, speed gancang, precision tinggi na waktos angkat panjang.

Fitur:

1. ngadopsi design komputer-dibantuan pikeun ngahontal design optimum struktural mesin urang. Ku gantry movable jeung mode tabel tetep, sakabeh mesin anu dilas kalawan reinforcing struktur baja. tulang rusuk strengthening anu dilas jero. Loba pisan prosés perlakuan relief stress greatly ningkatkeun rigidity sakabeh mesin sarta diprosés ku perlakuan tempering suhu luhur pikeun mastikeun yén stabilitas kasebut alus teuing, moal gampang bisa cacad;

2. Z sumbu ngadopsi precision tinggi TBI precision tinggi bola screw jeung sakabeh Z sarta jumlah spindle plat make rarancang beurat pikeun ngidinan akurasi tinggi jeung stabilitas nalika digawé pikeun bahan teuas;

3. Guide rail jeung rak nu ditutupan jero buktina lebu. Debu design buktina bakal tetep bersih;

4. sumbu Z make rarancang kasaimbangan nitrogén silinder dual, nu éféktif ngurangan kakuatan loading motor urang na manjangkeun hirup layanan mesin urang. Taya mesin pamakéan kedah tekanan hawa;

5.Switzerland NUM sistem kontrol 5 sumbu kalawan sambungan USB tur kontrol jandela sistem sangkan operasi beuki gampang jeung kabinét kontrol ku sistem pertukaran panas AS;

6. slot T tuang méja gawé beusi, prosés ku perlakuan tempering tinggi, teu gampang bisa cacad. Panjang max pikeun hiji méja gusti nyaeta 2m guna pas dina wadahna;

7. design lianna sarta suku cadang kami nganggo brand luhur, sapertos sistem Minyak otomatis, sistem otomatis minyak halimun, otomatis spindle Sistim tiis kalawan chiller, sambungan kabel Jerman Igus, hareupeunana pelindung & panto deui ... Kabéh rarancang pikeun mastikeun sakabeh mesin jeung pangalusna kinerja;

parameter:

• ukuranana xyz ngagawekeun: 3500mm * 6000mm * 2200mm;

• Spindle: Italy 24Kw Spindle (A ± 120 °, C ± 360 °) kalawan sakabeh set 5 sumbu muterkeun sirah;

• speed Spindle: 24000rpm / m;

• Table: Matak tabel beusi;

• Swiss NUM servo Motor jeung sistem drive;

• sistem kontrol 5 sumbu Swiss NUM kalayan fungsi 5 sumbu nyata;

• XY sumbu: diimpor rak hélik jeung transmisi pinion ;;

• sumbu Z: Taiwan TBI precision luhur bal screw;

• xyz: Taiwan HIWIN 6 Tingkat rail kuadrat;

• Alat Majalah: tipe alat Majalah linier jeung wadah 8 alat;

• Sistim lubrication otomatis;

• Sistim halimun minyak otomatis;

• Sistim Nitrogén pneumatic;

• komponén listrik lianna nganggo Schneider atanapi Siemens;

aplikasi:

1. maot industri: Sakur patung tina aluminium, busa, plastik, PVC, kai, orat jeung bahan lemes-logam lianna;

2. Industri kapang: Sakur tipe mobil kapang, kapal kapang, kapang foundry, kapang aviation, kapang dia, jsb;

3. Lempeng industri pangolahan: insulasi, aluminium, plastik sarta kimia, PCB, pindahkeun awak mobil, bowing, lagu, Béntang dewan anti husus, epoxy, résin, ABS, PP, pe, sarta campuran karbon séjén;

 chencan (8) chencan (9) chencan (10) chencan (11) chencan (12)chencan (13)chencan (14)chencan (15)
  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !