• er
QQ:

Chencan M1325A CNC Kai router Mesin pikeun dijual di Factory

Pondok Description:

  Chencan M1325A is one of classic and best selling router cnc machine. Affordable, low-cost and wide usage, such as for cabinet making, wooden door making etc.. It is equipped with air spindle, original NK105 controller, vacuum table, Taiwan rails and ball screws. Features: •Welded with industrial class square tube, which with strong bed. You can use our chencan cnc router more than 10 years; •Vacuum working table, pvc protection, easily to hold kinds different materials; •We can al...


jéntré produk

chencan (1)

M1325A

1325A

 

chencan (3)

Chencan M1325A mangrupakeun salah sahiji jual router mesin cnc Palasik jeung pangalusna. Affordable, low-ongkos na pamakéan lega, kayaning pikeun pembuatan kabinét, kai pembuatan panto jsb .. Hal ieu dilengkepan spindle hawa, controller NK105 aslina, méja vakum, rel Taiwan sarta screws bola.

Fitur:

• dilas kalawan kelas industri tube pasagi, nu mibanda ranjang kuat. Anjeun tiasa make router cnc chencan urang leuwih ti 10 taun;

• tabel vakum kerja, panyalindungan PVC, gampang pikeun nahan rupa bahan béda;

• Urang ogé bisa ngarancang tabel vakum sarta t-slot pikeun anjeun, upami anjeun ogé kudu ukiran kai;

• kontrol NK105 Asli, operasi pisan gampang jeung rojongan offline nu ngandung harti yén anjeun tetep tiasa beroperasi sanajan kakuatan papanggih kaluar;

• Cina 3.5kw hawa spindle cooling. Cina brand pangalusna, alus maké tur dijamin sanggeus-diobral jasa;

• Sistim servo Mudah. catu daya badag (Stepper na Servo motor keur pilihan anjeun);

parameter:

• X, Y, Z Area ngagawekeun: 1300x2500x200mm;

• X, Y, Z iinditan Positioning akurasi: ± 0,03 / 300mm;

• Table Surface: vakum & T-slot Table;

• kotakna: dilas Struktur, tugas beurat T-struktur;

• Struktur X, Y: gear rak hélik, Taiwan 25 Rail linier arah;

• Z Struktur: Taiwan TBI Ball screw Taiwan 25 Rail linier arah;

• Max. Kakuatan Konsumsi: 2.0KW;

• Max. Rapid Travel Rate: 45000mm / mnt;

• Max. Ngagawekeun Speed: 30000mm / mnt;

• Spindle Power: 3.5KW cooling hawa spindle;

• Spindle Speed: 0-18000RPM;

• Girang motor: Cina motor servo gampang (pilihan: Delta servo, YASKAWA servo)

• tegangan ngagawekeun: AC380V / 50 / 60Hz, 3PH (Pilihan: 220V);

• Sistem Operasi: NK105 Asli (Pilihan: DSP, NC Studio ...);

aplikasi:

Industri 1. Kai jati: plat Wave, pola rupa, jati antik, panto kai, layar, karajinan sash, Gerbang komposit, panto lomari, lawang interior, suku sofa, headboards jeung saterusna;

2. Advertising industri: Advertising indentification, asup nyieun, acrylic ukiran sarta motong, kristal Kecap pembuatan, blaster molding, sarta bahan iklan turunan lianna nyieun;

3. hiasan industri: acrylic, PVC, MDF, batu jieunan, orat, plastik, sarta tambaga jeung alumunium jeung lianna pelat métal lemes ukiran sarta panggilingan motong;

 chencan (8) chencan (9) chencan (10) chencan (11) chencan (12)chencan (13)chencan (14)chencan (15)
  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !