• er
QQ:

Chencan MS1325AC 4 Axis ATC CNC router pikeun Kai

Pondok Description:

Chencan MS1325AC4 is one type real 4 axis ATC cnc router which spindle could rotate 0-180 degrees. We offer customer-designed service, you just need to tell us your requirements or the workpiece size, materials and we’ll give our suggestion. Features: •Welded with industrial class square tube, which with strong bed. You can use our chencan cnc router more than 10 years; •Air cooling spindle—9 KW atc air cooling spindle.Well-known brands ,long working life,low noise,strong cutting ability ...


jéntré produk

chencan (1)

MS1325AC4

MS1325AC

chencan (3)

Chencan MS1325AC4 hiji tipe nyata 4 ATC sumbu cnc router anu spindle bisa muterkeun 0-180 derajat. Urang nawiskeun jasa dirancang customer-, anjeun ngan kudu ngabejaan urang sasuai ka nu Anjeun atawa ukuran workpiece, bahan jeung kami bakal masihan saran urang.

Fitur:

• dilas kalawan kelas industri tube pasagi, nu mibanda ranjang kuat. Anjeun tiasa make router cnc chencan urang leuwih ti 10 taun;

• cooling Air spindle-9 KW atc hawa cooling merek spindle.Well-dipikawanoh, hirup lila digawé, noise low, pangabisa motong kuat pikeun mastikeun nu lila

digawé;

• Japan reducer kawentar pikeun ngarojong spindle bisa muterkeun 0-180 derajat mulus;

• operasi Taiwan kontrol SYNTEC Sistim-Mudah. Ngarojong operasi offline, beuki méja;

• Japan YASKAWA servo motor jeung drivers--pagelaran High drive motor pikeun mastikeun yén mesin speed tinggi na akurasi;

• Impor rail 25 # liniér ti Taiwan -Smooth jeung transmisi tepat, noise low, sarta hirupna téh 10 kali leuwih panjang batan cara rail umum;

• vakum & T-slot digabungkeun worktable - Tiasa duanana nyerep bahan badag ku kakuatan vakum sarta ngalereskeun bahan leutik ku clamps. Aya MDF boardon eta pikeun panangtayungan;

• transmisi rak hélik - Patikeun speed gancang, kapasitas loading badag, kakuatan kuat, hirupna lila, sarta eta ensures mesin beuki stabil;

• linier Alat Magazine (ATC 1325 cnc router) - Kalawan 8 Panyekel alat na 8 alat forks, tiasa nyimpen waktu digawé sarta bakal bisa dipaké jadi merenah. Tiasa ogé pilihan 6 atanapi 10 Panyekel alat na forks;

parameter:

• Ukuran ngagawekeun: 1300 * 2500 * 300mm (Bisa ngaropéa);

• Power Spindle: 9KW ATC cooling hawa spindle;

• Spindle Speed: 24000RPM;

• X, Y sumbu: hélik rak, Taiwan 25 # Rail linier bearing;

• sumbu Z: Taiwan Rail 25 # linier bearing & TBI Ball screw;

• Max. Rapid Travel Rate: 50000mm / mnt;

• Max. Ngagawekeun Speed: 35000mm / mnt;

• motor Servo tur supir: Japan YASKAWA;

• Control System: sistim kontrol SYNTEC Taiwan;

• Table: T-slot & vakum Table;

• kotakna: dilas Struktur;

• Invert: 11kw Invert;

• Kumpulkeun: ISO30;

• Cable: sambungan kabel Jerman Igus;

• tegangan ngagawekeun: AC380V / 50 / 60Hz, 3PH (Pilihan: 220V);

• X, Resolusi Y: <0.01mm;

• Software kasaluyuan: Type3 / UcancameV9 / Artcam Software;

• ngajalankeun Lingkungan Suhu: 0-45 Centigrade;

• asor relatif: 30% -75%;

aplikasi:

1. iklan: ukiran sarta motong rupa labél jeung nomer plat, marmer, jsb keur épék artistik dina bahan. Kaasup marmer, kuningan, baja, sarta bahan logam lianna;

2. Karajinan: karakter ukiran tina basa mana waé jeung pola on hadiah jeung Cindera Mata, pamrosésan primitif jeung shaping sahiji karajinan artistik, sarta stiletto;

3. hiasan industri: acrylic, PVC, MDF, batu jieunan, plexi-kaca, plastik, sarta tambaga jeung alumunium jeung lianna ukiran pelat métal lemes sareng motong panggilingan;

4. model arsitéktur: ukiran rupa jandela, Anggar na témbok pola, jsb;

5. Seal: anjing laut ukiran sarta medali dina bahan kayaning munding tanduk, kai jsb;

6. Label: Karakter ukiran, angka, jeung pola sejen dina labél pikeun produk na di produk langsung;

7. Kai processing: dénsitas processing dewan, stiletto pikeun dewan surfing, ngolah marbles, kabinét jeung jati;

 chencan (8) chencan (9) chencan (10) chencan (11) chencan (12)chencan (13)chencan (14)chencan (15)
  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !