• er

Chencan SG2030T kapang CNC router

Pondok Description:

      Chencan SG2030T is one professional mold cnc router, which with heavy duty-body and BT40 mechanical spindle. Features: •. Lathe body is also welded with seamless thick steel structure. In order to avoid structural distortion, machine body is processed by Vibrating Stress Relief (VSR); •Z axis use dual pneumatic balance cylinder design, which effectively reduces the motor’s loading power and extend machine’s service life; •In order to keep machine surface smooth, Machi...


jéntré produk

Tags produk

 

 

 

chencan (1)

CC-SG2030T

2030T

chencan (3)

SG2030T Chencan hiji profésional router kapang cnc, nu mibanda tugas-awak beurat jeung BT40 spindle mékanis.

Fitur:

•. awakna Lathe ogé dilas kalawan struktur baja kandel seamless. Dina raraga jang nyingkahan distorsi struktural, awak mesin diolah ku béja Stress Relief (VSR);

• sumbu Z make rarancang kasaimbangan silinder pneumatic dual, nu éféktif ngurangan kakuatan loading motor urang na manjangkeun hirup layanan mesin urang;

• Dina raraga tetep permukaan mesin mulus, Machining Center (3.3m * 8m, dijieun di Taiwan) anu dipaké pikeun ngukir / mesin keur ngagiling awak jeung bor liang;

• suku cadang Mesin logam nu dilakukeun ku puseur panggilingan UAS Haas

• Kabéh sumbu make debu-bukti sarta panto pelindung (hareup jeung deui) desain nyieun ngajaga leuwih gampang;

• akurasi mesin: ieu kami nganggo Pamimpin ukuran nu straightness, verticality, contouring akurasi sarta simpangan nanaon. The precision revolusioner ngukur téhnologi tina AS;

• Mibanda fungsi ulang ukiran sanggeus titik putus jeung kakuatan ngaruksakna. Boga fungsi tina waktu prosés forecasting;

• Kabéh suku cadang utama nganggo brand luhur, kayaning tombol Schneider, Omron switch, Otomatis lubrication, bursa panas AS pikeun control kabinét, runtuyan CW otomatis spindle Sistim cooling ... Kabéh rarancang pikeun mastikeun sakabeh mesin jeung kinerja pangalusna;

parameter:

• 2000 * 3000 * 1000mm aréa kerja efektif;

• Asli Taiwan BT40 cai mékanis spindle cooling.

• Beijing super servo motor ngajalankeun éta spindle langsung;

• Japan YASKAWA servo motor jeung drivers;

• Asli Taiwan Syntec controller;

• hélik rak gear keur X, Y sumbu, Taiwan TBI bola screw keur perjalanan Z;

• Kabéh sumbu Taiwan diimpor brand rel kuadrat;

• tabel beusi matak kerja T slto;

• Otomatis chillier;

sambungan kabel • Jérman Igus;

• kotak kontrol Pranata mangsa;

• software Artcam haratis

• tegangan ngagawekeun: 380V / 50HZ / 3PH atawa 220V / 50HZ / 3PH;

aplikasi:

1. maot industri: A patung tina aluminium, busa, sheeting plastik, PVC, planks kai jeung kapang lemes-logam lianna;

2. Pola nyieun industri: Industri kapang: Sakur kapang tipe mobil, kapal kapang, kapang foundry, kapang aviation, kapang dia, jsb, hususna kai sarta pembuatan pola aluminium anu mibanda paku atawa screws jero;  

3. Lempeng industri pangolahan: insulasi, plastik sarta kimia, PCB, pindahkeun awak mobil, bowing, lagu, Béntang dewan anti husus, epoxy, résin, ABS, PP, pe, sarta campuran karbon séjén;

 chencan (8) chencan (9) chencan (10) chencan (11) chencan (12)chencan (13)chencan (14)chencan (15)
  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !