• er

Naha Pilih Us?

1.Professional R & Tim D: rupa sorangan insinyur profésional, bisa ngarancang sarta ngahasilkeun 5 sumbu mesin cnc, RV puseur pangolahan panels komposit, badag pusat kapang cnc jeung alat custom tinggi-tungtung séjén.

kamampuhan machining 2.Powerful: Urang sorangan AS HASS nangtung Machining Center, AS HASS horisontal Machining Center, Taiwan AWEA Gantry Lima-Buka Machining Center, jinis mesin boring tur mesin panggilingan. Leuwih ti 20 taun machining pangalaman pikeun mastikeun kualitas sarta precision sadaya suku cadang mékanis;

3.Advanced parabot nguji: Urang ngimpor UK RENISHAW brand laser interférométer / AS pamimpin brand koordinat ukur mesin / UK RENISHAW brand Sistim ballbar, sorangan laser autocollimator / ujung optik Panimu kenop gauge, Puter indikator / pasagi kotak / marmer kotak pasagi sarta ngalakukeun lalawanan insulasi téks / taneuh lalawanan test test / tekanan, sangkan yakin kabeh mesin jeung kinerja sampurna saméméh pangiriman.

4,24 jam online sanggeus-jasa jeung processional tim sanggeus-jasa, mun ngajawab sual customer urang timely.


WhatsApp Online Chat !