• er
QQ:

Babagan awake dhewe

  • Birdview

Madeg Wiwit 1998

CHENcan® iku salah siji saka format gedhe panyedhiya solusi CNC anjog ing China, nyediakake baris sakabehane 5 Axis CNC Machining Pusat, CNC Mills, CNC Router, lan Printers 3D. Kanggo liwat 22 taun, kita wis darmabakti kanggo nyediakake siji saka Quality-Cost-rasio solusi CNC mesin paling kita klien. Kanthi watara 200 ahli trampil, 18.000 ㎡ fasilitas produksi, lan ISO 9001 sistem manajemen kualitas certified, kita offer solusi CNC mesin kualitas ing regane murah.

Kaluwihan kita

  • tim

    tim

    departemen Marketing: Tanggung jawab kanggo ngembangaké pelanggan potensial. Welcome hubungi kita yen kasengsem ing 5 sumbu tengah CNC, CNC dalan, tengah CNC jamur, RV tengah proses Panel gabungan, mesin nglereni plasma lan serat laser nglereni mesin. Kita bakal nyedhiyani solusi paling apik.
  • Service

    Service

    Ing 7 Tage wiwit reresik adat lokal: yen CNC dalan kang bagean sembarang wis masalah, kita bakal ngganti for free. Ngluwihi 7 dina wiwit reresik adat lokal nanging ing mangsa babar pisan 12 months: yen ana masalah karo CNC
  • mesin

    mesin

    We duwe jinis profesional Professional R & D tim, luwih saka 20 engineer, bisa desain lan gawé 5 sumbu mesin CNC, RV tengah Panel gabungan Processing, amba tengah jamur CNC lan dhuwur-mburi peralatan CNC adat.

Dipercaya antawisipun Pemimpin Industri

重庆 川 仪 自动化
1.1
china
dl
er
hd
jl
ll
MJ
Ty
UI
ww
xk
xx
xy

Napa Pilih kita?

tim D Professional R &: jinis dhewe engineers profesional, bisa desain lan gawé 5 sumbu mesin CNC, RV tengah Panel gabungan Processing, amba tengah jamur CNC lan peralatan adat dhuwur-mburi liyane ...

IMG_1809
Tampilan Online Chat!