• er
QQ:

Babagan awake dhewe

8d9d4c2f
logo_CHENcan_b_with_padding

Making High-Quality CNC Machines More Affordable

Kanggo 21 taun, kita wis darmabakti kanggo nyediakake siji saka Quality-Cost-rasio solusi CNC mesin paling kita klien. Kanthi watara 200 ahli trampil, 18.000 ㎡ fasilitas produksi, lan ISO 9001 sistem manajemen kualitas certified, kita offer solusi CNC mesin kualitas ing regane murah.

Mission kita

Kanggo ngirim paling-in-kelas layanan, lan kanggo berkembang solusi sing paling cocok kanggo kita klien.

Vision kita

Kanggo dadi kelas donya CNC panyedhiya solusi machinery liwat inovasi, pembangunan, lan kontrol kualitas.

Angka Key kita

Dadi profesional, dadi inovatif, dadi dipercoyo, ora ngorbanaké ing kualitas.

Janji kita

Kita bakal terus kanggo nambah angka klien kita dening nyediakake kualitas, inovatif, lan solusi ekonomi efisien.

Facts & Tokoh

1. Kita kudu luwih saka 22 taun pengalaman ing ngrancang, prodhuksi, lan pelayanan CNC Machine Tools.

2. Kita wis nandur modhal luwih saka CNY 60 Yuta menyang kothak fasilitas produksi meter kita 18.000.

3. Kita wis entuk ISO 9001 Quality Management System Certificate kanggo luwih saka 13 taun.

4. Kita tugas liwat 40 engineers layanan / technical kanggo ndhukung inquires produk dijaluk dening klien kita.

5. Kita bisa, lan wis didhukung lan dilayani akeh klien ing liwat 46 negara lan wilayah.

6. Kita wis entuk liwat 30 paten ing 13 taun pungkasan. Iki kalebu 4 paten inovasi.

7. We offer produk putih-cap lan layanan Potongan / OEM kanggo merek pribadi lan re-ebay.


Tampilan Online Chat!