• er
QQ:

samples

produk kita wis digunakake digunakake dening macem-macem industri, kalebu nanging ora winates kanggo ing ngisor iki: 

1. Automobile Related modhèl kendharaan unibody, kumpulan interior, bagean cetakan / pola.
2. Aviation Related Parts cetakan / pola, baling-baling, Blades Turbine.
3. Bahan Composite Vacuum mbentuk, bagean Fiberglass, komponen Karet.
4. Foundry patron Kayu, pola casting Lost-umpluk, pola materi Composite.
5. Furniture Manufacturers - Kabinet,  Mortise lan tenon, Solid kayu mlengkung lumahing, Handrail sikut.
6. Maritime Related Parts cetakan / pola, Blades Turbine.
7. Modeling Related Sembarang jenis manéka 3D, Model Real Estate.
8. Patung / Scene nggawe web paesan park Tema, peraga Movie, patung Humanoid.

11-l
22
s2
11-11
l_n
s1
xx
ll
xx22
xx-ll
XX
xx

Tampilan Online Chat!