• er
операција:

за нас

8d9d4c2f
logo_CHENcan_b_with_padding

Изработка на високо-квалитетни CNC машини Повеќе Достапен

За повеќе од 21 години, ние сме посветени на обезбедување на еден од највисок квалитет-цена сооднос ЦПУ обработка решенија за нашите клиенти. Со околу 200 квалификувани експерти, 18.000 ㎡ на производствен капацитет, и ISO 9001 системи за управување со квалитет, ние нудиме високо квалитетни ЦПУ обработка решенија по пристапни цени.

Нашата мисија

Да се ​​испорача најдобар во својата класа услуги, и да се развие на најпогодни решенија за нашите клиенти.

нашата визија

За да стане светска класа ЦНЦ машини снабдувач на решенија преку иновации, развој и контрола на квалитетот.

Нашите клучни вредности

Да бидат професионални, да бидат иновативни, да биде сигурен, не се загрозат на квалитет.

нашите ветување

Ние ќе продолжиме да се зголеми вредноста за нашите клиенти преку обезбедување на високо квалитетни, иновативни и економски ефикасни решенија.

Факти и бројки

1. Ние имаме повеќе од 22 години искуство во проектирање, производство и сервисирање на CNC машина алатки.

2. Ние инвестиравме повеќе од 60 милиони CNY во нашата 18.000 квадратни метри производство објект.

3. Имаме заработи сертификат за квалитет систем за управување со квалитет ISO 9001 за повеќе од 13 години.

4. Ние вработуваат повеќе од 40 технички инженери / услуги за поддршка на кој било производ прашања се бара од страна на нашите клиенти.

5. Ние можеме, и веќе го поддржаа и сервисира многу клиенти во повеќе од 46 земји и региони.

6. Имаме заработил повеќе од 30 патенти во последните 13 години. Ова вклучува 4 иновации патенти.

7. Ние нудиме бело-етикетирани производи и ODM / OEM услуги за приватни брендови и повторно продавачи.


WhatsApp Онлајн Chat!