• er
операција:

сертификација

CE Certification1

CE сертификација

бизнис License2

бизнис лиценца

Патент за 4 оска Ротација вретеното 5

Патент за 4 оска Ротација вретеното

Регистрација на трговски марки Certification5

Регистрација на трговски марки Certification5

ISO Certification3

ISO сертификати

Напредно Enterprise33

Напредно претпријатија

Претпријатие технологија Center22

Претпријатие технологија центар

Shandogn Познати трговска марка 11

Shandogn Познати трговска марка

Заменик-претседателот Unit55

Единица заменик-претседател


WhatsApp Онлајн Chat!