• er
операција:

обработка капацитет

Проектирање, инженеринг, и Интеграција

 

Целосно во куќа CAD дизајн, анализа и тестирање. процесот на дизајн во куќата го подобрува квалитетот на дизајнот значително. Тоа придонесува за агилност и флексибилност на инженерскиот тим на R & D. Нашите инженерски тим има огромно способности во клучните области од витално значење за врвни развој на CNC машина Алатка, вклучувајќи компјутерски-базирани дизајн и анализа на конечни елементи. Преку нашето долгогодишно R & D и процесот на искуство, да имаат развиено високо прецизни jigs тестирање, што уште повеќе го олесни развојот на нови производи.

 

Велика Британија RENISHAW бренд ballbar system6

Велика Британија RENISHAW бренд ballbar систем

САД Хас Хоризонтална Обработувам центар 5

САД Хас Хоризонтална Обработувам центар

Arm Планер B1016A 9

Рака Планер B1016A

САД Хас Вертикална Обработувам Center4

САД Хас Вертикална Обработувам центар

Подемен Планер B2016 8

Подемен Планер B2016

Тајван AWEA подемен Пет-лице Обработувам Center7

Тајван AWEA подемен Пет-лице Обработувам центар

Велика Британија RENISHAW бренд ласерски interferometer1

Велика Британија RENISHAW бренд ласерски интерферометер

САД Хас VF-53

САД Хас VF-5

САД бренд лидер координатни мерни machine2

USAleader бренд координатни мерни машини


WhatsApp Онлајн Chat!