• er
операција:

Корисен модел патенти

Голема Сплит 4 оска CNC рутер-1

Голема Сплит 4 оска CNC рутер-1

Заклучување на вратата машина за правење-1

Заклучување на вратата машина за правење-1

Осум вретена CNC рутер-1

Осум вретена CNC рутер-1

Четири вретеното Вгнездување машина-1

Четири вретеното Вгнездување машина-1

Сплит мувла CNC Пат-1

Сплит мувла CNC Пат-1

Голема Сплит 4 оска CNC рутер-2

Голема Сплит 4 оска CNC рутер-2

Осум вретена CNC рутер-2

Осум вретена CNC рутер-2

Четири вретеното Вгнездување машина-2

Четири вретеното Вгнездување машина-2

Сплит мувла CNC Пат-2

Сплит мувла CNC Пат-2


WhatsApp Онлајн Chat!