• er
операција:

примероци

Нашите производи се широко се користи во различни индустрии, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на следново: 

1. автомобилски Поврзани unibody модели на автомобили, за внатрешни работи собранија, делови калапи / модели.
2. воздухопловството која се однесува Делови калапи / модели, пропелери, турбина сечила.
3. композитни материјали вакуум формирање, стаклени влакна делови, гумени компоненти.
4. Леарница Дрвени модели, шеми Заборавена-пена кастинг, Композитен материјал модели.
5. Мебел Производители - Кабинети,  гнездо и шпилка, цврсто дрво криви површини, парапет лактот.
6. Поморски Поврзани Делови калапи / модели, турбина сечила.
7. Моделирање Поврзани Секаков вид на 3D облици, модели за недвижности.
8. Скулптура / сцена одлуки поврзани Тема парк украси, филм реквизитите, Humanoid скулптури.

11-l
22
s2
11-11
l_n
s1
xx
ЛЛ
xx22
xx-ЛЛ
XX
xx

WhatsApp Онлајн Chat!