• er
QQ:

Rreth nesh

8d9d4c2f
logo_CHENcan_b_with_padding

Marrja High-Quality CNC Machines shumë të përballueshme

Për më shumë se 21 vjet, ne kemi përkushtuar për të siguruar një cilësi më të lartë-kosto-raporti zgjidhje machining CNC për klientët tanë. Me rreth 200 ekspertë të kualifikuar, 18.000 ㎡ e objektin e prodhimit, dhe të certifikuar me ISO 9001. sistemet e menaxhimit të cilësisë, ne ofrojmë me cilësi të lartë zgjidhje machining CNC me çmime të përballueshme.

Misioni yne

Për të ofruar më të mirë-në-klasë e shërbimeve, dhe për të zhvilluar zgjidhjet më të përshtatshme për klientët tanë.

Vizioni yne

Për t'u bërë një klasit botëror CNC zgjidhje makineri provider përmes risive, zhvillimet, dhe kontrollet e cilësisë.

Vlerat kryesore ynë

Të jetë profesionale, të jenë të reja, të jetë i besueshëm, nuk kompromentuar në cilësinë.

Premtimi ynë

Ne do të vazhdojmë për të rritur vlera për klientët tanë, duke siguruar cilësi të lartë, të reja, dhe zgjidhjet ekonomikisht efikase.

Fakte & Shifra

1. Ne kemi më shumë se 22 vjet përvojë në projektimin, prodhimin, dhe shërbimin CNC Machine Tools.

2. Ne kemi investuar më shumë se 60 milion CNY në metra katror objektin 18,000 tonë të prodhimit.

3. Ne kemi fituar Quality Management System Certifikata e ISO 9001 për më shumë se 13 vjet.

4. Ne të punësojë mbi 40 inxhinierë / shërbimit teknik për të mbështetur ndonjë pyetje produkt të kërkuara nga klientët tanë.

5. Ne mund të, dhe kanë mbështetur dhe shërbim tashmë shumë klientë në mbi 46 vende dhe rajone.

6. Ne kemi fituar mbi 30 patenta në 13 vitet e fundit. Kjo përfshin 4 patenta inovacionit.

7. Ne ofrojmë produkte të bardhë-etiketuar dhe shërbime ODM / OEM për markat private dhe ri-shitësit.


WhatsApp Online Chat!