• er
QQ:

mostrat

Prodhimet tona janë përdorur gjerësisht nga industri të ndryshme, duke përfshirë por jo kufizuar në vijim: 

1. Automobile Related modele unibody automjeteve, kuvendet e brendshme, pjesë moulds / modele.
2. Aviation Faqet Pjesë moulds / modele, Propellers, Blades turbinë.
3. Materiale të përbëra vakum formimin, pjesë tekstil me fije qelqi, komponente gome.
4. Foundry modele druri, Lost-shkumë hedh modele, modelet materiale të përbëra.
5. Furniture Manufacturers - Cabinets,  fole dhe kunj, dru të ngurta lakuar sipërfaqet, parmak bërryl.
6. Maritime Faqet Pjesë moulds / modele, Blades turbinë.
7. Modelimi Faqet Çdo lloj i formave 3D, Modele Pasuri të paluajtshme.
8. Skulpture / Scene Making Faqet dekoratave Theme Park, props film, skulptura humanoid.

11-l
22
s2
11-11
l_n
s1
xx
ll
xx22
xx-ll
XX
xx

WhatsApp Online Chat!