• er
QQ:
Page not found, Please Back Home
logo_CHENcan_b_with_padding
Kompania Chencan është e vendosur në Qihe Zona e Zhvillimit Ekonomik të Shandong Province, e cila me 13000 bimë ㎡ moderne, kemi mbi 200 punëtorë dhe 60 teknik profesional.

Na kontaktoni

  • Adresa: Mingjia W Road, Xian Qihe, Dezhou Shi, Shandong Sheng, Kinë 251100
  • Telefon: + 86-534-899-7238
  • E-mail: info@cccnc.cc
  • Fax: + 86-534-8997268
  • Whatsapp: + 86-187-5347-5557

pajtohem