• er
QQ:

Tentang Kami

  • Birdview

Ngadegkeun Kusabab 1998

CHENcan® mangrupa salah sahiji format badag panyadia solusi CNC ngarah di Cina, nyadiakeun jalur lengkep 5-Axis CNC Machining puseur, CNC Mills, CNC Routers, sarta printer 3D. Pikeun leuwih 22 taun, kami geus dedicated ka nyadiakeun salah sahiji Quality-Cost-Rasio solusi CNC machining pangluhurna pikeun klien urang. Kalayan sabudeureun 200 ahli terampil, 18.000 ㎡ sahiji fasilitas produksi, jeung ISO 9001 sistem manajemen kualitas Certified kami nawiskeun solusi CNC machining kualitas luhur di harga affordable.

Kaunggulan kami

  • regu

    regu

    departemén Marketing: jawab ngembang konsumén poténsial. Wilujeng sumping di ngahubungan kami lamun museurkeun 5 sumbu puseur cnc, cnc router, puseur cnc kapang, RV puseur prosés panels komposit, mesin motong plasma jeung serat laser motong mesin. Urang wajib nyadiakeun solusi pangalusna.
  • palayanan

    palayanan

    Dina 7day saprak clearance adat lokal anjeun: lamun cnc router urang bagéan naon baé boga masalah naon, urang bakal ngarobah eta haratis. Ngaleuwihan 7 poé saprak clearance adat lokal Anjeun tapi dina jaman jaminan 12 bulan: lamun aya wae masalah cnc
  • Machining

    Machining

    Simkuring sorangan rupa profésional Profesional R & D tim, leuwih ti 20 insinyur, bisa ngarancang sarta ngahasilkeun 5 sumbu mesin cnc, RV puseur panels komposit processing, badag pusat kapang cnc na tinggi-tungtung alat cnc custom lianna.

Dipercanten Diantara Pamingpin Industri

重庆 川 仪 自动化
1.1
Cina
dl
er
HD
Jl
LL
mj
Ty
UI
WW
xk
xx
XY

Naha Pilih Us?

Tim D profésional R &: rupa sorangan insinyur profésional, bisa ngarancang sarta ngahasilkeun 5 sumbu mesin cnc, RV puseur panels komposit processing, badag pusat kapang cnc jeung alat custom tinggi-tungtung séjén ...

IMG_1809
WhatsApp Online Chat!