• er
QQ:

Tentang Kami

8d9d4c2f
logo_CHENcan_b_with_padding

Nyieun High-Quality CNC Mesin More Affordable

Pikeun leuwih 21 taun, kami geus dedicated ka nyadiakeun salah sahiji Quality-Cost-Rasio solusi CNC machining pangluhurna pikeun klien urang. Kalayan sabudeureun 200 ahli terampil, 18.000 ㎡ sahiji fasilitas produksi, jeung ISO 9001 sistem manajemen kualitas Certified kami nawiskeun solusi CNC machining kualitas luhur di harga affordable.

Misi kami

Pikeun nganteurkeun pangalusna-di-kelas jasa, sarta ngamekarkeun solusi paling cocog pikeun klien urang.

Visi kami

Pikeun jadi-kelas dunya CNC panyadia solusi mesin ngaliwatan inovasi, kamajuan, tur kadali kualitas.

Nilai Key kami

Janten profésional, jadi inovatif, jadi dipercaya, teu compromising on kualitas.

Jangji urang

Urang bakal neruskeun ningkatkeun nilai keur klien kami ku cara méré-kualitas luhur, inovatif, sareng solusi ékonomis efisien.

Fakta & Tokoh

1. Simkuring gaduh leuwih ti 22 taun pangalaman dina ngarancang, ngahasilkeun, tur ngalayanan CNC Mesin Pakakas.

2. Urang geus invested leuwih ti CNY 60 Million kana pasagi fasilitas produksi méter kami 18.000.

3. Simkuring geus earned ISO 9001 Quality System Management bijil leuwih ti 13 taun.

4. Simkuring employ leuwih 40 insinyur jasa / teknis pikeun ngarojong sagala inquires produk dipénta ku klien urang.

5. Urang bisa, sarta geus dirojong tur serviced loba klien di leuwih 46 nagara jeung wewengkon.

6. Urang geus earned leuwih 30 patén-patén di 13 taun ka tukang. Ieu ngawengku 4 patén-patén inovasi.

7. Urang nawiskeun produk bodas-dilabélan sarta jasa ODM / OEM pikeun merek swasta jeung ulang sellers.


WhatsApp Online Chat!