• er
QQ:

sampel

produk urang geus loba dipaké ku rupa-rupa industri, kaasup tapi teu diwatesan ka handap: 

1. Automobile Biomédis model wahana Unibody, majelis interior, patempatan molds / pola.
2. Aviation Biomédis Bagian molds / pola, Propellers, bilah turbin.
3. Bahan komposit vakum ngabentuk, patempatan orat, komponén karét.
4. Foundry pola kayu, pola casting Kilang kitu-busa, pola bahan komposit.
5. Urug Manufacturers - cabinets,  Mortise na tenon, padet kai melengkung surfaces, Handrail siku.
6. Maritim Biomédis Bagian molds / pola, bilah turbin.
7. modeling Biomédis Sagala jenis wangun 3D, Models real estate.
8. Patung / Adegan nyieun patali hiasan taman Téma, prop Movie, patung Humanoid.

11 l
22
s2
11-11
l_n
s1
xx
LL
xx22
xx-LL
XX
xx

WhatsApp Online Chat!