• er
QQ:
Page not found, Please Back Home
logo_CHENcan_b_with_padding
parusahaan Chencan ieu lokasina di Qihe Parabot Pamekaran Ékonomi Propinsi Shandong, nu mibanda 13000 tutuwuhan modéren ㎡, kudu leuwih 200 pagawé sarta 60 teknisi profésional.

Taros Kami

  • Adress: Mingjia W Jalan, Qihe Xian, Dezhou Shi, Shandong Moldoveanu, Cina 251100
  • Telepon: + 86-534-899-7238
  • Surélék: info@cccnc.cc
  • Fax: + 86-534-8997268
  • Whatsapp: + 86-187-5347-5557

ngalanggan